fbqSikke Sumarin kanssa avattu ravintola on ollut Pipsa Hurmerinnalle raskas projekti – ”En ole ollut aiemmin päivääkään oikeissa töissä!” | Seiska
Pipsa Hurmerinta työskentelee keittiömestarina.

Sikke Sumarin kanssa avattu ravintola on ollut Pipsa Hurmerinnalle raskas projekti – ”En ole ollut aiemmin päivääkään oikeissa töissä!”

Uutiset | 28.09.2019 15:01

Entinen huippumalli Pipsa Hurmerinta, 43, työskentelee keittiömestarina Sikke Sumarin, 68, ravintolassa.

Pipsa myöntää, että Sikke’s-ravintolan avaaminen on ollut raskas projekti.

Lue myös: ”Emme edes tunteneen toisiamme kovin hyvin!” Sikke Sumari ja Pipsa Hurmerinta avasivat yhdessä ravintolan!

– Osasin odottaa, että työ tulee olemaan stressaavaa, mutta silti tämä yllätti. Keittiömestarin arjessa on niin monta liikkuvaa osaa.

– En ole ollut aiemmin päivääkään oikeissa töissä. Freelancerina totuin siihen, että töitä tehdään hulluna ja sitten jatketaan eteenpäin. Tämä homma ei kuitenkaan lopu tekemällä, Pipsa sanoo.

Sikke Sumaria ja Pipsa Hurmerintaa yhdistää samanlainen huumorintaju.
Sikke Sumaria ja Pipsa Hurmerintaa yhdistää samanlainen huumorintaju.

 

Lue myös: Ex-huippumalli Pipsa Hurmerinta palasi Suomeen ja kouluttautui kokiksi – ”Tajusin, ettei täällä entinen malli tee töitä ilman papereita!”

Haasteista huolimatta Sikke toteaa pilke silmäkulmassa, ettei keittiömestaria ole kuitenkaan tarvinnut hakea vielä kotoa keittiöön.

– Ajattelin aluksi, että olisin itse enemmän keittiössä mukana. Huomasin kuitenkin, ettei minua tarvita siellä, mutta ruokalistan päätämme aina yhdessä. Pipsa vastaa keittiöstä, mutta minä pidän huolta, että visioni toteutuu, ravintoloitsija Sumari kertoo.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!