fbq
Uutiset
19.12.2020 10:44
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
sara sieppi
Sihisevän kuuma Sara Sieppi saa vedenkin kuplimaan! Poseeraa jumalaisen kurvikkaana bikineissä - Onko missikaunottaresta koskaan julkaistu näin seksikkäitä kuvia?
Uutiset
19.12.2020 10:44
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Missikaunotar Sara Sieppi, 29, julkaisi uskomattoman kuuman kuvasarjan Instagram-tilillään, jossa vesikin kuplii hänen kosketuksestaan. 

Vuoden 2011 Miss Suomen päivityksessä on kaksi kaunista kuvaa rentouttavasta kylpyhetkestä porealtaan hierottavana. Molemmissa otoksissa hän on upottanut jalkansa veden poreiden kutiteltaviksi, ja hänen ilmeestään päätellen allas toimii tarkoitetulla tavalla.

Ensimmäisessä kuvassa jumalaisen kurvikas Sara istuu altaan reunalla. Näyttää siltä, että hän olisi istunut porealtaan käynnistyspainikeiden päälle, millä altaan ilmakuplat lähtevät liikkeelle. Ei siis mikään ihme, että vedenpinta on kuvissa niin väreilevä.  

Lue myös: Missikaunotar Sara Sieppi manaa somessa omaperäisellä tyylillä suomalaista säätä: "Vi**ttaa" - katso hauska kuva!

Jälkimmäisessä otoksessa Sara on uskaltautunut jo syvemmälle veteen, kun hän on kastautunut porealtaaseen lantiotaan myöten. 

Sara on pukeutunut mustaan kaksiosaiseen uima-asuun, jossa hänen uhkeat muotonsa pääsevät loistamaan kuin Naantalin aurinko. Tiimalasivartalomaisen kaunottaren bikinien yläosa puristaa muodokkaan Saran poven tiiviisti yhteen, mikä korostaa hänen kauneuttaan entisestään. 

Päivityksellään Sara iloitsee tulevista pyhistä. 

- Siellä ulapallahan näkyy joululoma! Sara hehkuttaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Lue myös: Sara Sieppiä haukuttiin somessa prostituoiduksi - törkeä solvaus veti missikaunottaren sokkiin: "Miten joku kehtaa?"

Joulutunnelmaa

Missikaunotar loihti kotiinsa upean ajankohtaisen tunnelman joulukuun alussa, kun koristeli omistusasuntonsa joulukoristeilla. Tuolloin Sara julkaisi heinäkuussa ostamastaan 60-neliön kaksiosta useita kuvia, joissa sisutus näytti todella vaikuttavalta. 

Lue lisää: Sara Sieppi esitteli jouluisen uuden kaksionsa - 449 000 euron asunnon sisustus tyrmää täysin: "Tuun nyt sinne"

Joulukoristelunsa Sara oli joutunut aloittamaan täysin tyhjästä, koska oli kadottanut kaikki vuosien varrella hankkimansa koristeet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Lue myös: Uskomaton vartalo! Sara Sieppi julkaisi törkykuumia bikinikuvia helteestä mielettömässä rusketuksessa - "Kun päivällä ja ajalla ei ollut merkitystä"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Lue myös: Missikaunottaret Levillä! Rosanna Kulju ja Sara Sieppi poseeraavat kauniissa kaverikuvassa: "Katotaan tuuleeko huipulla vielä sunnuntainakin"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »