fbq
Uutiset
09.12.2020 11:47
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sara Sieppi
Uskomaton vartalo! Sara Sieppi julkaisi törkykuumia bikinikuvia helteestä mielettömässä rusketuksessa - "Kun päivällä ja ajalla ei ollut merkitystä"
Uutiset
09.12.2020 11:47
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontajakaunotar ja ex-missi Sara Sieppi, 29, ryhtyi talven tullen monen muun somevaikuttajan tavoin muistelemaan taannoisia ulkomaanmatkojaan.

Sara on vieraillut Balilla, Indonesiassa useamman kerran, ja viimeinen lomareissu sijoittuikin tammikuulle, jolloin hän reissasi tunnetussa lomakohteessa Rosanna Kuljun kanssa. Koronan takia matkustamista ei enää suositella, joten Sara tyytyikin muistelemaan ihania reissujaan ja jakamaan kokemuksiaan Instagram-tilillään.

Sara julkaisi tulikuuman kahdeksan kuvan kollaasin, jossa neljässä kuvassa hän poseeraa superseksikkäänä tummissa bikineissään. Loput kuvat ovat ihania maisemafiilistelyjä herkkukattauksineen ja löhöilyrantoineen.

- Kun päivällä ja ajalla ei ollut merkitystä (sydän), Sara kirjoitti kuvien yhteyteen Instagram-tilillään.

Lue myös: Sara Sieppi esitteli jouluisen uuden kaksionsa - 449 000 euron asunnon sisustus tyrmää täysin: "Tuun nyt sinne"

Kuvasarja sai saman tien hehkutusta ja Instagramin kommenttikentässä ihasteltiin muun muassa Saran "mieletöntä rusketusta". Myös Rosanna Kulju kävi julkaisemassa sydänsilmäisen emojin sekä punaisen sydämen ystävänsä kuvapäivitykseen.

Katso kaikki kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Lue myös: Missikaunottaret Levillä! Rosanna Kulju ja Sara Sieppi poseeraavat kauniissa kaverikuvassa: "Katotaan tuuleeko huipulla vielä sunnuntainakin"

Myös Rosanna Kulju on julkaissut ihanan lomakuvan omalla Instagram-tilillään. Sara Siepin kanssa yhdessä matkustellut Rosanna istuskelee kuvassa ainutlaatuisessa sängyssä.

- En sanois ei tolle pesälle just nyt, Rosanna haikaili sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Uhkeat bikinikuvat! Sara Sieppi romanttisella hotellilomalla - sänkyseurana yllättävä julkkis!

Tänä vuonna Rosanna ja Sara ovat lomailleet yhdessä Balin lisäksi muun muassa hotellissa Helsingissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Katso video: Sara Sieppi pelästyi kuollakseen Filippiinien viidakossa Selviytyjät Suomen kuvauksissa

Lue myös: Missikaunottaren rehellistä kuvapäivitystä ylistetään somessa - Sara Sieppi paljasti filtterittömän totuuden itsestään!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »