Katso kuvat!

Sara Sieppiä haukuttiin somessa prostituoiduksi - törkeä solvaus veti missikaunottaren sokkiin: "Miten joku kehtaa?"

Uutiset | 14.12.2020 11:05

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 29, avautuu Instagramin videotarinassaan törkeän solvaavasta kommentista, jonka hän oli saanut somekuvansa alle.

Sara kertoo asiasta videotarinassaan järkyttyneenä. Videotarinansa päälle hän oli kirjoittanut saamansa törkykommentin.

"Miksi tää prostituoitu ilmestyy mun instaan vaikka mieluummin kuolisin kun seuraisin sitä", luki tuntemattoman henkilön kirjoittamassa kommentissa Saran mukaan.

- Siis mä sain äsken tämän kommentin mun kuvan alle. Se poistettiin, mutta mä kerkesin lukea sen, mä kerkesin vastata siihen, tyyliin jotain emojeita, koska mä olin ihan sokissa, Sara sanoo videotarinassaan.

Lue myös: Uskomaton vartalo! Sara Sieppi julkaisi törkykuumia bikinikuvia helteestä mielettömässä rusketuksessa - "Kun päivällä ja ajalla ei ollut merkitystä" 

Kuvakaappaus Sara Siepin Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Sara Siepin Instagram-videotarinasta.

 

Sara ihmetteli videotarinassaan, miksi joku vaivautuu kirjoittamaan jotain niin ilkeää toiselle ihmiselle sosiaalisessa mediassa.

- Miten joku kehtaa? Sitä kommenttia ei enää ole, mutta se on mulla mielessä. Joku ihminen on sanonut mulle noin! Siis wou!

Lue myös: Sara Sieppi esitteli jouluisen uuden kaksionsa - 449 000 euron asunnon sisustus tyrmää täysin: "Tuun nyt sinne"

Kuvakaappaus Sara Siepin Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Sara Siepin Instagram-videotarinasta.

 

Sara myös tähdensi videotarinassa, että kommentit satuttavat kohdettaan pitkän aikaa, vaikka ne olisivat näkyvillä vain hetken.

- Muistakaa, että ne kommentit jää sen saajan mieleen, vaikka sä ne poistaisitkin. Iloista joulumieltä vaan, Sara kirjoitti videotarinansa päälle.

Lue myös: Tällaisena et ole Martina Aitolehteä ja Sara Sieppiä ennen nähnyt: itkevät valtoimenaan tv-sarjan trailerissa - "Ei vaan enää jaksa" - katso video!

Avautui kiusaamisesta jo lokakuussa

Sara on avautunut kokemastaan nettikiusaamisesta aiemminkin Instagramissa. Lokakuun alussa hän julkaisi koskettavan päivityksen, jossa hän yritti avata julkkiksen asemaa nettikiusaajien kynsissä.

- On päiviä, kun ei satu. Välillä sattuu sitäkin enemmän. Siinä sun ruudulla on oikea ihminen. Se lukee ja tuntee. Kokemuksesta voin sanoa, että mihinkään ei totu. Pari vuotta sitten mietin, onko missään mitään järkeä. Onnekseni pääsin ylös, mutta kaikki eivät pääse. Mieti sitä, kun seuraavan kerran kirjoitat jotain Jodeliin. Ne henkilöt ovat ihmisiä - eivät juorulehtien taruolentoja, Sara kirjoitti parin kuukauden takaisessa Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Herra mun vereni! Sara Siepin pysäyttävä kuvasarja – kaunotar muistuttaa jumalatarta uskomattomilla muodoillaan

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Sara Siepin Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!