Uutiset
Katso kuvat!

Sensaatiomaisen kauniit kuvat! Nyt puhuu Aamulypsy-tähti Juha Perälän kihlattu - Noora, 21, on huippujalkapalloilijan sisko: ”Ehkä on oikea aika astua esiin!”

15.03.2018 06:55

Radio Suomipopin supersuositun Aamulypsy-ohjelman juontaja Juha Perälä, 35, on vellonut viime kuukaudet hurjassa huhumyllyssä.

Kaikki alkoi viime syksynä, kun Juha julkaisi lähes 130 000 Instagram-seuraajalleen kuvan, jossa piteli autoa ajaessaan tuntematonta kaunotarta kädestä. Yli 12 000 tykkäystä kerännyt kuva käynnisti välittömästi spekulaatiot ”Periksen” mahdollisesta tyttöystävästä.

Lue myös: Radiotähti Juha Perälän sinkkupäivät ohi - uusi rakas on Lontoossa asuva kaunotar!

Arvuuttelut osuivat oikeaan. Juha myönsi seurustelevansa, mutta pariskunta päätti pitää matalaa profiilia. Syyskuussa Peris paljasti Seiskalle uudesta suhteestaan sen verran, että hänen rakkaansa asuu Lontoossa ja että tällä on kaksoiskansalaisuus.

– Kesän jälkeen olen käynyt säännöllisesti hänen luonaan. Nytkin olen lähdössä viikonlopuksi Lontooseen, Juha kommentoi tuolloin.

Marraskuussa radiojuontaja julkaisi Instagramissa herkän yhteiskuvan tyttöystävänsä kanssa, jossa myös osittain näkyi mysteerikaunottaren kasvot. Samalla naisen nimeksi paljastui Noora ja että tämä olisi ammatiltaan laulaja-malli.

Lue myös: Juha Perälä kertoo uudesta suhteestaan: rakastui laulaja-malli Nooraan: "Olen ensi kertaa päässyt kokemaan korkeakulttuuria"

 

Tutut kyselee miks lennän joka välissä Englantiin....?? Vastaus: Koska se tekee mut onnelliseks

Henkilön Juha Perälä (@perusvarma) jakama julkaisu

Sittemmin pariskunnan suhde on edennyt vauhdilla eteenpäin. Helmikuussa kyyhkyläisten uutisoitiin muuttaneen saman katon alle Helsinkiin, ja heti perään Perälä polvistui rakkaansa edessä Floridan-matkan yhteydessä. Kihlat olivat tosiasia.

Lue myös: Aamulypsäjä Juha Perälä kihloihin! Julkaisi rakkaastaan sormuskuvan - ikäeroa 14 vuotta!

Nyt ollaan tultu siihen pisteeseen, että onnea hehkuva Perälän kihlattu on antanut Seiskalle luvan esitellä hänet julkisuudessa rehdisti koko nimellään ja kasvoillaan.

Noora Alho

Kyseessä on 21-vuotias Noora Alho, HJK:ssa pelaavan jalkapalloilija Nikolai Alhon pikkusisko, joka ei voisi olla onnellisempi kihlauksestaan Juha-rakkaansa kanssa.

– Ehkä nyt on jo oikea aika astua esiin. Eiköhän tästä tiedä jo tarpeeksi moni, iloinen Noora naurahtaa Seiskalle.

– Ja muutenkin, näiden vauvahuhujen keskellä tuntui oikealta tulla nyt esiin.

Lue Nooran ensimmäinen virallinen haastattelu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Noora Alho

 

Fan Club ?

Henkilön Noora (@nooraalho) jakama julkaisu

 

I knew this puppy in another life ?

Henkilön Noora (@nooraalho) jakama julkaisu

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Noora Alho, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!