Uutiset

Radiotähti Juha Perälän sinkkupäivät ohi – uusi rakas on Lontoossa asuva kaunotar!

28.09.2017 07:45

Aamulypsy-ohjelmasta tuttu radiojuontaja Juha Perälä, 35, on löytänyt neljän sinkkuvuoden jälkeen rinnalleen naisen, jonka kanssa elää etäsuhteessa.

– Suhde on alkukantimissa, joten en ole puhunut siitä, vaikka juontajakaverit ovat yrittäneet udella suorassa lähetyksessä, Juha kertoi Seiskalle Kingsman: Kultainen kehä -elokuvan kutsuvierastilaisuudessa.

Uudesta suhteestaan Juha on valmis paljastamaan sen verran, että Lontoossa asuvalla rakkaalla on kaksoiskansalaisuus ja kommunikointi parin välillä tapahtuu pääasiassa englanniksi.

– Kesän jälkeen olen käynyt säännöllisesti hänen luonaan. Nytkin olen lähdössä viikonlopuksi Lontooseen.

Vaikka Aamulypsy-juontaja Anni Hautala teki Juhalle Tinder-profiilin kaksi vuotta sitten, löytyi rakas muita reittejä.

– Pari vuotta sitten vastailin hetken aikaa naisten lähettämiin viesteihin, mutta se ei ollut minun juttuni, kuten ei ole baareissa käyminenkään.

 

Ammatti tuli yllätyksenä

 

Kumppani ei tiennyt Juhan luotsaavan yhtä Suomen kuunnelluimmista aamulähetyksistä, kun he tapasivat ensimmäisen kerran.

– Kun kerroin ja näytin, mitä teen työkseni, hän ymmärsi minua heti. On ollut vaikeaa löytää naista, joka ymmärtää, että on olemassa erikseen radio- ja siviili-Peris.

– Radiopersoonani on sellainen, että kaikki naiset eivät siitä pidä. Ymmärrän sen, koska minusta on annettu menevän miehen kuva. En kuitenkaan ole sellainen siviilissä enkä enää halua että minusta ajatellaan niin.

 

Julkaisi kuvan mysteerinaisen kanssa
 

Juha on julkaissut syyskuun puolivälissä Instagram-sivuillaan kuvan, jossa istuu auton ratissa ja pitelee pelkääjän paikalla istuvaa naista kädestä. Naisen kasvot eivät kuitenkaan näy otoksessa.

Useat Juhan seuraajat ovat arvanneet kuvan ilmestyttyä radiojuontajan löytäneen rinnalleen uuden kumppanin.

- Hienoa äjjäkin on päässy naisen kans reissuun, kuuluu eräs kommentti.

- Kuvan ainut ideahan on se että Peris yrittää sanoa meille että kerrankin tuli se hole in one, kirjoittaa toinen.

- Jee peris vihdoin!! kuuluu kolmas kommentti.

 

 

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!