Katso kuva!

Aamulypsy-tähti Juha Perälä kihloihin! Julkaisi Noora-rakkaastaan sormuskuvan, ikäeroa 14 vuotta - katso!

Uutiset | 24.02.2018 08:13

Radio Suomipopin suosittua Aamulypsy-ohjelmaa juontava Juha Perälä, 35, on tehnyt nopeita liikkeitä parisuhteessaan laulajana ja mallinakin työskentelevän Noora-rakkaansa kanssa.

Torstaina Seiska uutisoi, että Juha ja Noora ovat muuttaneet avoliittoon saman katon alle Helsingin Katajanokalla sijaitsevaan asuntoon.

LUE: Oho, Juha Perälä avoliittoon! Noora-rakas muutti Aamulypsy-tähden kanssa yhteen

Perjantaina Juha paljasti puolestaan Instagramissa menneensä kihloihin Nooran kanssa. Juha julkaisi kuvan, jossa Noora esittelee upeaa timanttisormustaan vasemmassa nimettömässä.

Pariskunta on viime ajat lomaillut yhdessä Yhdysvalloissa ja nyt he ovat hiljalleen palaamassa Suomeen.

- Lomalta paluussa askarruttaa Lämpötilavaihtelun lisäksi se, kun päästään Helsinki-Vantaalle niin pitääkö tän kans mennä "Tullattavaa vai - Ei Tullattavaa" -linjaa??
#eitätäveks #noora #pikkuperis #floridaneverfails, Juha kirjoitti kuvatekstiksi.

Juha kertoi Seiskalle jo elokuussa 2017 löytäneensä rinnalleen elämänkumppanin neljän sinkkuvuoden jälkeen. Pariskunta eli vielä tuolloin etäsuhteessa, sillä Noora asui Isossa-Britanniassa.

Kuvankaunis Noora on 21-vuotias, eli kyyhkyläisillä on ikäeroa 14 vuotta. Lontoossa aiemmin asuneella Nooralla on kaksoiskansalaisuus ja pariskunta keskustelee keskenään pääasiassa englanniksi.

Lue myös: Tässä on Aamulypsy-juontaja Juha Perälän uusi rakas: 21-vuotias Noora on laulava mallikaunotar - kuva!

Juha on julkaissut Instagramissa myös kuvan Noorastaan. Juha julisti rakkautta kumppaniinsa romanttisella yhteiskuvalla marraskuussa.

- Tutut kyselee miks lennän joka välissä Englantiin....?? Vastaus: Koska se tekee mut onnelliseks, Juha kirjoitti tuolloin.

 

Tutut kyselee miks lennän joka välissä Englantiin....?? Vastaus: Koska se tekee mut onnelliseks

Henkilön Juha Perälä (@perusvarma) jakama julkaisu

LUE: Juha Perälä, 35, avautuu uudesta suhteestaan - rakastui laulaja-malli Nooraan, 21: Olen ensi kertaa päässyt kokemaan korkeakulttuuria!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!