fbq
Uutiset
15.05.2019 07:07
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Seiskan lukija
Teuvo Loman Kreikassa
Seksirikoksesta tuomittu Teuvo Loman löytyi Kreikasta: ulkonäkö muuttunut dramaattisesti tuomion jälkeen – kuvat!
Uutiset
15.05.2019 07:07
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Seiskan lukija

Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuoden ja 10 kuukauden ehdollisen tuomion saanut stylisti Teuvo Loman, 56, bongattiin Kreikan Plataniáksesta. Seiskan tarkkasilmäinen lukija tunnisti Teuvon tämän muuttuneesta ulkonäöstä huolimatta.

– Teuvo on kasvattanut muhkean parran. Lisäksi hänellä oli lippis syvällä päässä ja hiukset poninhännällä. Teuvo oli melko ruskettunut, joten hän on saattanut olla ulkomailla jo jonkin aikaa.

Lue myös: Seksirikoksesta tuomittu Teuvo Loman lomailee Kreikassa vaalean suomalaisnaisen kanssa – riitelivät ravintolassa!

Muuttuneen ulkonäön lisäksi myös vaatetus kieli siitä, ettei hän halunnut tulla huomatuksi.

– Hän käveli vastaan sortseissa ja t-paidassa, vaatetus ei ollut yhtään sen tyylistä, millaisena hänet on totuttu näkemään. Hän selvästi halusi pitää matalaa profiilia.

Teuvo Loman Kreikassa
Teuvo suosii huomaamatonta tyyliä. – Naamioitumisyrityksistä huolimatta hänet kuitenkin tunnisti, silminnäkijä kertoo. 

Riita ravintolassa

Teuvo ei ollut liikkeellä yksin, vaan hänellä oli matkaseuranaan suomalainen nainen. Viime torstaina kaksikko oli viettänyt iltaa Plataniáksen pääkadulla eräässä suositussa ravintolassa, missä heillä oli tullut sanaharkkaa.

– Nainen lähti ravintolasta suutuksissaan pois, ja Teuvo huuteli hänen peräänsä. Teuvo lähti lopulta naisen perään, silminnäkijä kertoo.

Lue lisää: Teuvo Lomanille tuomio törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä: uhri tekoaikana 13-vuotias - lue mitä tapahtui

Tämännäköisenä Teuvo esiintyi käräjäoikeudessa helmikuussa.
Tämännäköisenä Teuvo esiintyi käräjäoikeudessa helmikuussa.

Tuomiosta valitus hoviin

Tuomion taustalla oleva törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tapahtui 1999. Käräjäoikeuden lausunnon mukaan Loman on koskettelemalla ja muulla tavoin tehnyt tuolloin 13-vuotiaalle asianomistajalle seksuaalisia tekoja, jotka ovat olleet omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä. Oikeuden mukaan tekoihin ei ole sisältynyt pakottamista tai väkivaltaa. 

Teuvo Loman on jättänyt tuomiostaan valituksen Helsingin hovioikeuteen 8.4.

Teuvo Loman Kreikassa
Teuvolle tuli riita seuralaisensa kanssa suositussa Gyros Pita -ravintolassa. – He riitelivät äänekkäästi, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Teuvo Loman tuomittiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä – valitti tuomiostaan hoviin!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »