fbq
Uutiset
12.05.2019 07:20
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Teuvo Loman
Seksirikoksesta tuomittu Teuvo Loman lomailee Kreikassa vaalean suomalaisnaisen kanssa – riitelivät ravintolassa!
Uutiset
12.05.2019 07:20
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kuten Seiska viime viikolla uutisoi, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuoden ja 10 kuukauden ehdollisen tuomion saanut stylisti Teuvo Loman, 56, on paennut kohua Kreikkaan salalomalle.

Seiskan lukija bongasi Teuvon Kreikan Plataniáksesta. Lukija tunnisti Teuvon, vaikka tämän ulkonäkö on muuttunut huomattavasti oikeudenkäynnin jälkeen.

KATSO KUVAT MUUTTUNEESTA TEUVOSTA SEISKA KLUBISTA TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teuvo ei ollut liikkeellä yksin, vaan hänellä oli matkaseuranaan vaalea suomalainen nainen. Viime viikon torstaina kaksikko oli viettänyt iltaa Plataniáksen pääkadulla eräässä suositussa ravintolassa, missä heillä oli tullut sanaharkkaa.

– Nainen lähti ravintolasta suutuksissaan pois, ja Teuvo huuteli hänen peräänsä. Teuvo lähti lopulta naisen perään, silminnäkijä kertoo.

Lue: Teuvo Lomanille tuomio törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä: uhri tekoaikana 13-vuotias - lue mitä tapahtui

Tuomiosta valitus hoviin

Tuomion taustalla oleva törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tapahtui 1999. Käräjäoikeuden lausunnon mukaan Loman on koskettelemalla ja muulla tavoin tehnyt tuolloin 13-vuotiaalle asianomistajalle seksuaalisia tekoja, jotka ovat olleet omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä. Oikeuden mukaan tekoihin ei ole sisältynyt pakottamista tai väkivaltaa. 

Teuvo Loman on jättänyt tuomiostaan valituksen Helsingin hovioikeuteen 8.4.

Lue lisää: Törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu Teuvo Loman pakeni Kreikkaan – tuoreet kuvat Seiskassa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »