Uutiset

Seiska selvitti! Näin Stefan Therman hankki ökyhuvilan ja 13 hehtaarin hevostilan Hangosta!

30.04.2020 06:39

Vuosikymmenen kohupari Martina Aitolehti, 37, ja Stefan Therman, 34, erosivat näyttävästi pääsiäisenä.

Tapahtumasarjan aloitusnäyttämönä toimi Hangossa sijaitseva huvila, joka on vuosien saatossa ollut kohuparia koskeneissa uutisissa usein esillä. Kyseinen paikka on toiminut pariskunnan turvasatamana ja kakkoskotina, mutta siellä on riittänyt myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Lue myös: Martina Aitolehti ja naapurit raivostuivat! Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin raju bileputki – paparazzikuvat Seiskassa!

 

Hamstraa naapuritontteja

Seiskan selvityksen mukaan Hangon-huvila on Stefun suvun vanha kesäpaikka. Se siirtyi vuonna 2015 Stefun omistukseen 500 000 eurolla. Kaupan mukana Stefu sai liki yhdeksän hehtaarin kokoisen maa-alan.

Vuonna 2017 Stefu kasvatti tiluksiensa kokoa ostamalla 3,4 hehtaarin kokoisen naapuritilan 200 000 eurolla. Viime vuonna Stefu hankki vielä hehtaarin lisää maata 100 000 eurolla, joten liikemiehen upean heppatilan koko on nyt jo komeat 13,2 hehtaaria.

Lue myös: Nyt meni Martina Aitolehden kuppi nurin - suorasanainen purkaus somessa kolmiodraamasta: "Missä moraali ja empatia?"

Asiantuntijan arvion mukaan tilasta voisi saada piirun verran alle miljoonan. Hinta olisi tuntuvasti korkeampi, jos vieressä olisi järvi tai meri. Hankoon hakeutuvat lomalaiset halajavat tunnetusti veden äärelle, joten kuivanmaantontit eivät ole niin kysyttyjä.

Katso kuvat paikasta Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!