Uutiset

Sara Sieppi söi onnellisena hampurilaisia! Sai taas soraäänet valloilleen - kaunottarelta napakka vastaus takaisin, katso vaikka!

01.07.2019 20:29

Miss Suomi -kisan vuonna 2011 voittanut Sara Sieppi, 28, on rakentanut missivuotensa jälkeen itselleen uran niin televisossa kuin sosiaalisessa mediassa. 

Instagramissa Saraa seuraa peräti 159 tuhatta silmäparia ja hän on yksi puhutuimmista henkilöistä keskustelupalstoilla. 

Palautteet sattuvat

Saran kauniit kuvat ja päivitykset ovat saaneet hänen uransa aikana positiivisten palautteiden lisäksi myös soraäänet valloilleen. 

Kaunotar avautui nettikiusaamisesta viime vuoden syyskuussa. Sara on saanut sosiaalisessa mediassa kommentteja muun muassa ulkonäöstään. Eräs seuraaja osasi kertoa, että kaunottaren kasvojen mittasuhteet ovat hassut. 

Saran mukaan suurin osa negatiivisista kommenteista tulee nykypäivänä useammin aikuisilta kuin nuorilta.

Lue lisää: Sara Sieppi avautuu nettikiusaamisesta blogissaan: "Maksan nyt jo reilun tonnin vuokraa, kuka tämän kaiken minulle sitten kustantaa?"

Tämän vuoden maaliskuussa Sara purskahti itkuun Vappu ja Maria Liven suorassa lähetyksessä. Sara kertoi ohjelmassa työstään sosiaalisen median parissa ja siitä, millaista palautetta hän saa Instagramissa. Kaunotar kertoi lähetyksessä siitä, kun hän erosi viime vuonna puolisostaan Roope Salmisesta, jonka jälkeen hänelle alkoi tulvia törkykommentteja. 

 - Eron jälkeen kuulin, että se on sun syy, että sut on petetty ja jätetty, Sieppi kertoi ääni murtuen. 

Lue lisää: Näin Sara Sieppi kommentoi itkukohtaustaan suorassa tv-lähetyksessä: "Puhuin tärkeästä, mutta itselleni vaikeasta aiheesta!"

Hyväntuulinen päivitys

Purkautumisensa jälkeen Sara ei ole kommentoinut laisinkaan somekiusaajia, saatikka antanut heille minkään sortin ruutuaikaa. 

Soraäänet ottivat kuitenkin valtaa Saran tuoreessa videopäivityksessä, jonka kaunotar julkaisi eilen (30.6.) sunnuntaina. 

Videolla Sara syö "syntymäpäiväkakkuaan", eli juustohampurilaisia. Päällään hänellä on limenvihreä juhlamekko. 

- Iloista sunnuntaita, Sara toivottaa hyvätuulisena kuvatekstissään. 

Video on otettu nähtävästi Saran syntymäpäiviltä, joita hän juhli viikkoja takaperin. 

Huumorilla takaisin

Saran hyvätahtoisesta päivityksestä huolimatta hänen osa seuraajista on päättänyt kommentoida videota negatiivisin viestein. 

- Toi on kyl niin feikattu, et väkisten huomaa, seuraaja kirjoitaa. 

Sara ei jää hiljaiseksi, vaan vastaa huumorilla seuraajansa viestiin. 

- Eiku näin mä kyllä syön aina burgerini. Ostan niit 20, teen kakun ja puen mekon päälle. 

- Mun kommentti ei ole negatiivisessa mielessä kirjoitettu, kyseinen seuraaja  kirjoittaa myöhemmin kuvaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday🍔🍔🍔🍔🍔

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Saran kuva sai myös muutaman muunkin negatiivisen päivittelyn, johon kaunotar ei ole viitsinyt  käyttää aikaansa. 

- Voi ristus mitä touhua, seuraaja kirjoittaa. 

Saran seuraajat puolustelevat häntä ilkeiltä kommentoijilta. 

- Kuka on tosikko ja kommentoimassa tyylillään? Ei hampurilaisista kestä kuvaa laittaa niin on puoli suomea vittuil*massa. Sekin on saavutus! harvan oma insta täyttyy kommenteista.. Kateus kunniassa, seuraaja puolustaa. 

Voi ristus kun on niin positiivisia kommentteja taas! Kyllä tuot iloa ja hyvää mieltä näillä ystävällisillä kommenteillasi, päivän hyvä työ jälleen tehty, toinen seuraajista vastaa.

- Te kaikki muutkin kommentoineet, kyllä olette tosikkoporukkaa, no jokainen tyylillään, ensimmäinen kommentoija vastaa puolustelijoille. 

Somekiusaaminen yleistynyt

Sosiaalisen median yleistymisen myötä on se tuonut esiin uuden kiusaamismuodon, somekiusaamisen. Mannerheimin Lastensuojeluliiton määritteen mukaan nettikiusaamiseksi lasketaan tarkoituksellisen pahan mielen aiheuttamista, kuten pilkkaamista, nöyryyttämistä ja uhkailua netin, kännykän tai muiden elektronisten laitteiden avulla. 

Poliisiblogissa vuonna 2017 kirjoittamassa artikkelissa kerrotaan, että kiusaaminen on rikos myös netissä. Tarkempia ohjeita voit lukea täältä

 

 

 

 

 

 

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!