Uutiset
Katso kuva!

Näin Sara Sieppi kommentoi itkukohtaustaan suorassa tv-lähetyksessä: "Puhuin tärkeästä, mutta itselleni vaikeasta aiheesta!"

07.03.2019 10:42

Ex-missi Sara Sieppi vieraili suorassa Vappu ja Marja Live -lähetyksessä eilen keskiviikkona (6.3.). Hän murtui kyyneliin kertoessaan saamistaan viesteistä hänen ja Roope Salmisen eroon liittyen.

Sara julkaisi Instagram-tilillään kuvan ohjelman kulisseista. Hän kiitti ohjelman juontajia Vappu Pimiää ja Marja Hintikkaa haastattelustaan. Lisäksi hän kiitti saamastaan tuesta.

- Kiitos @vappendaali ja @marjahintikka, kun annatte vieraidenne olla omia itsejään ja luotte turvallisen ympäristön haastatteluun. Eilen puhuin tärkeästä, mutta itselleni vaikeasta aiheesta. Se herätti monissa teissä tuntemuksia. Kiitos lukuisista viesteistä, Sara kirjoitti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Ex-missi kertoi VML-ohjelmassa joutuneensa poistamaan Instagram-kuviensa kommentointimahdollisuuden julmien kirjoitusten takia. Nyt hän halusi antaa seuraajilleen uuden mahdollisuuden.

- Ehkä eilisen jälkeen uskallan avata kommentointimahdollisuuden ja toivoa, että osataan yhdessä sanoa somekiusaamiselle EI.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!