Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Sara Sieppi

Näin Sara Sieppi kommentoi itkukohtaustaan suorassa tv-lähetyksessä: "Puhuin tärkeästä, mutta itselleni vaikeasta aiheesta!"

Ex-missi Sara Sieppi vieraili suorassa Vappu ja Marja Live -lähetyksessä eilen keskiviikkona (6.3.). Hän murtui kyyneliin kertoessaan saamistaan viesteistä hänen ja Roope Salmisen eroon liittyen.

Lue myös: Sara Sieppi murtui kyyneliin suorassa VML-lähetyksessä – saa järkyttäviä kommentteja Roope Salmisesta: Oli kuulemma minun syyni, että minut on petetty ja jätetty!

Sara julkaisi Instagram-tilillään kuvan ohjelman kulisseista. Hän kiitti ohjelman juontajia Vappu Pimiää ja Marja Hintikkaa haastattelustaan. Lisäksi hän kiitti saamastaan tuesta.

- Kiitos @vappendaali ja @marjahintikka, kun annatte vieraidenne olla omia itsejään ja luotte turvallisen ympäristön haastatteluun. Eilen puhuin tärkeästä, mutta itselleni vaikeasta aiheesta. Se herätti monissa teissä tuntemuksia. Kiitos lukuisista viesteistä, Sara kirjoitti.

Ex-missi kertoi VML-ohjelmassa joutuneensa poistamaan Instagram-kuviensa kommentointimahdollisuuden julmien kirjoitusten takia. Nyt hän halusi antaa seuraajilleen uuden mahdollisuuden.

- Ehkä eilisen jälkeen uskallan avata kommentointimahdollisuuden ja toivoa, että osataan yhdessä sanoa somekiusaamiselle EI.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!