Katso kuva!

Sara Sieppi paljastaa yksityiskohtia uudesta 449 000 euron ullakkokodistaan - tärkeä haave ei toteutunut liian kovan hinnan takia: "Alkuvaiheessa itkin ja mietin, mitä olen mennyt tekemään"

Uutiset | 30.09.2020 17:02

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi, 29, osti heinäkuussa ensimmäisen oman asunnon Helsingistä ja hän on kertonut muutostaan ja asunnon sisustamissuunnitelmista sosiaalisessa mediassa avoimesti.

Tiistaina Sara vastasi seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin asunnosta ja paljasti uusi mielenkiintoisia yksityiskohtia uudesta kodistaan.

Sara paljastaa Instagram-videotarinassaan, että ensiasunto löytyi kesällä hieman sattuman kaupalla.

- Aloin yksi viikonloppu katsoa ekaa kertaa kaikkia asuntoja ja sillä silmällä, jos joskus ostan oman, ja löysin tämän. Sit mä olinkin yhtäkkiä näytössä ja sit samalla viikolla oli pankkineuvottelut ja sitten ostinkin asunnon, eli en käynyt missään muualla (näytössä), Sara kertoo.

Lue lisää: Vau, Sara Sieppi osti ensimmäisen omistusasuntonsa! Somepäivitys taisi paljastaa ökyluokan yksityiskohdan Saran uudesta kodista - katso kuva!

Sara kertoo videotarinassaan, että kyseessä on noin 60-neliöinen omistusasunto Helsingin keskustan liepeiltä. Seiska uutisoi syyskuussa, että asunto sijaitsee lähellä merenrantaa ja Saran uusi koti on sisältää kaksi huonetta, avokeittiön ja kylpyhuoneen sekä saunan.

Seiskan tietojen mukaan Sara on lunastanut itselleen myös autopaikan talon sisäpihalta. Sara maksoi asunnosta 449 000 euroa. 

Sara osti loppukesästä uuden kodin, joka sijaitsee Helsingissä keskellä pian alkavaa rakennustyömaata.
Sara osti loppukesästä uuden kodin, joka sijaitsee Helsingissä keskellä pian alkavaa rakennustyömaata.

"En halunnut lähteä Helsingin keskustasta"

Asuntonsa tärkeimmäksi ominaisuudeksi Sara mainitsee sijainnin.

- En halunnut lähteä Helsingin keskustasta pois ja sitten oli tärkeää, että tästä löytyy sauna.

- Olen ollut tosi tyytyväinen. Ehkä ainoa asia on, että totuin sellaisiin korkeisiin kattoihin ja tässä on ihan päinvastoin. Ehkä huonetila tuntuu pienemmältä sillai.

Lue lisää: Katoaako missikaunottarelta merinäköala?! Sara Siepin uusi koti on pian keskellä massiivista rakennustyömaata – kuva!

Sara sanoo, ettei ole tehnyt kylpyhuoneeseensa mitään suurta remonttia lattiasta kattoon, mutta hän aikoo vaihtaa suihkuseinämät ja peilikaapin sekä remontoida saunan täysin uusiksi.

- Vaihtuu saunan ovet, tulee vähän lisää peilejä ja sitten saunaan tulee musiikki, Sara sanoo innoissaan.

"Ilta-aurinko tulee kauniisti"

Sara kertoo ihastuneensa asuntoonsa näytössä myös maisemien takia, sillä ullakkohuoneistosta aukeaa mainiot näkymät kaupungin yli.

- Ilta-aurinko tulee tähän tosi kauniisti. Olimme näytössä juuri ilta-auringon aikaan ja ihmettelin silloin, että mikä tää valo on. Oli sairaan hieno.

Lue myös: Taksilla karaokeen ja jonon ohi! Sara Sieppi ja poppari Lucas viihtyivät läheisissä tunnelmissa!

- Rakastuin asunnossa siihen, että tämä on ullakkohuoneisto. Halusin jotain tosi erilaista, haaveissa oli lofti, mutta en halunnut lähteä Kruunuvuorenrantaan, ja hinnat oli sit täällä vähän suuremmat, jos olisi halunnut sellaisen kunnon loft-kämpän, niin tää on oikein hyvä.

Saralta kysyttiin myös, tuntuuko uusi koti jo omalta.

- Nyt tuntuu, mutta kyllä mun täytyy myöntää, että siinä alkuvaiheessa itkin täällä aika monta iltaa ja mietin, että mitä mä olen mennyt tekemään. Että olisko pitänyt ostaa joku sataneliöinen kämppä tuolta vähän kauempaa, mutta tota... Nyt on kaikki hyvin, oon tosi onnellinen!

Lue lisää: Sara Sieppi esitteli ensi kertaa juuri ostamaansa uutta kotia - suunnitteilla hankala rakennusprojekti: "Tämä on vähän vaikea tila" - kuvat!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!