Uutiset
Katso kuva!

Sara Sieppi julkaisi rehellisen someavautumisen kropastaan kuvan kera - aloitti kuntokuurin: ”Housut puristaa ja fiilis on ällöttävä!”

12.08.2020 11:22

Entinen Miss Suomi, tv:stä ja somesta tuttu Sara Sieppi, 29, avautuu tuoreessa Instagram-päivityksessään omasta ulkonäöstään. Sara kertoo nyt rehellisesti, mitä hän tuntee omassa kehossaan.  

- Housut puristaa ja fiilis on ällöttävä! Sara aloittaa.

Kuvan perusteella kaunotar on luontopolulla lenkkeilemässä. Hän kuitenkin myöntää, ettei urheilu ole ollut viime aikoina päällimmäisenä mielessä. 

- Jalassa on ollut useammin korkokengät kuin lenkkarit, Sara kertoo.

Hän kertoo, että terveelliset elämäntavat ovat jääneet kesällä vähemmälle. Urheilun puute tuntuu häiritsevän Saraa. 

Lue myös: Yhdessä sateeseen! Sara Sieppi hempeili aamuyön tunteina mysteerimiehen kanssa – kuva!

- Vihersmoothieita olen katsellut mainoksista ja kuntosalilla en ole käynyt muuten kuin omissa ajatuksissa. Aamulenkit ole hoitanut virtuaalisesti silmät sirrillään katsellen muiden aerobista Instagramissa.

Saran kuvista liikunnan vähyyttä on hankala huomata, sillä ex-missi näyttää tuoreissakin kuvissa yhtä kauniilta kuin aina.

Monia syitä

Urheilun ja salaatin syöminen ei ole yksinkertaisesti houkutellut kaunotarta. 

- Olen keksinyt ainakin 34 erilaista tekosyytä mieluummin kuin lähtenyt tsekkaa uudet lenkkipolut. ”Aloitan sitten huomenna” -viikot on käyty moneen kertaan läpi epäonnistumisella. Mutta arvatkaa mitä! Välillä on tosi hyvä syödä päin helvettiä ja olla tuntematta huonoa omaatuntoa siitä, ettei liiku. Urheilu ei ole kivaa, jos sitä tekee pakosta, salaateista puhumattakaan.

Lue myös: Sara Sieppi julkaisi makuuhuonekuvan uudesta kodistaan - keimailee sängyllä ja huhuilee muuttoapua!

Rentouttaviin elämäntapoihin kannustavan viestinsä siivittämänä Sara on palannut itse hiljalleen urheilun pariin. Hän ei enää kuitenkaan aio ottaa siitä suurta stressiä. Kaunotar kuvaileekin oloaan jälleen ällöttävän sijaan toiveikkaaksi.  

- Pienillä stepeillä eteenpäin. Älä vertaa itseäsi niihin yli-ihmisiin somessa, jotka heräävät kuudelta aamulla, syö vaan vihreitä ja treenaa koko ajan. Onneksi jokainen saa valita oman balanssin elämään, ja minulle siihen kuuluu Hese & lenkkarit fiiliksen mukaan. 

Saran kehittämä liikkumisohje onkin hyvin lyhyt ja ytimekäs. 

- En tiedä, oliko tästä höpinästä mitään hyötyä, mutta tässä ”osta se ja se valmennus” -buumissa riittää, kun saat lenkkarit jalkaan, laitat musat korville ja lähdet fiilistelee elämään ulos, Sara neuvoo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Housut puristaa ja fiilis on ällöttävä!✔️😅 Viime aikoina mun jalassa on ollut useammin korkkarit kuin lenkkarit. Vihersmoothieita oon katsellut mainoksista ja kuntosalilla en oo käynyt muuten kuin omissa ajatuksissa. Aamulenkit oon hoitanut virtuaalisesti silmät sirrillään katsellen muiden aerobista IG-ssä. Oon keksinyt ainakin 34 erilaista tekosyytä mieluummin kuin lähtenyt tsekkaa uudet lenkkipolut. ”Aloitan sitten huomenna” -viikot on käyty moneen kertaan läpi epäonnistumisella. Mutta arvatkaa mitä! Välillä on tosi hyvä syödä päin helvettiä ja olla tuntematta huonoa omaatuntoa siitä, ettei liiku. Urheilu ei oo kivaa, jos sitä tekee pakosta - salaateista puhumattakaan.😜 Mä aloitin eilen varovaisesti ja tulin tänne jo heti tietysti huuteleen, koska jo toisena päivänä olo ei oo enää niin ällöttävä, vaan toiveikas(eli jos sä just nyt luet tätä ja harkitset, niin jo ennen viikonloppua sulla on parempi fiilis😉)! Pienillä stepeillä eteenpäin. Älä vertaa itseäsi niihin yli-ihmisiin(oon ristinyt ne sellaisiksi) somessa, jotka herää kuudelta aamulla, syö vaan vihreetä ja treenaa koko ajan. Onneks jokainen saa valita oman balanssin elämään, ja mulle siihen kuuluu Hese&lenkkarit fiiliksen mukaan. En tiedä, oliks tästä höpinästä mitään hyötyä, mut tässä ”osta se ja se valmennus” -buumissa riittää ku saat lenkkarit jalkaan, laitat musat korville ja lähdet fiilistelee elämää ulos.🤍

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Kiireinen kesä

Saran kesä on ollut kovin kiireinen, joten ei ole suuri ihme, että lenkkipolkujen tallaaminen on jäänyt väliin. Kaunotar teki kesän aikana ensimmäiset asuntokauppansa. Sen seurauksena hänellä on ollut kiireitä asuntonsa remontoinnin suunnittelussa ja muuttamisessa. 

Lue lisää: Vau, Sara Sieppi osti ensimmäisen omistusasuntonsa! Somepäivitys taisi paljastaa ökyluokan yksityiskohdan Saran uudesta kodista - katso kuva!

Kämpänvaihdoksen lisäksi hän on juhlinut ystäviensä kanssa useaan kertaan kauniissa keleissä. Hän pääsi upean jahdin kyytiin Rosanna Kuljun synttäribileissä. Hän myös kävi katsomassa Kaija Koota omien supernaistensa kanssa viime viikolla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mun SUPERNAISET🤍 #KaijaKoo

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Lue lisää: Nyt on luksusta! Rosanna Kulju juhli syntymäpäiviään jahdilla – näissä bileissä naiskauneutta riitti!

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!