Katso kuva!

Sara Sieppi julkaisi makuuhuonekuvan uudesta kodistaan - keimailee sängyllä ja huhuilee muuttoapua!

Uutiset | 31.07.2020 11:01

Miss Suomi 2011 ja sometähti Sara Sieppi, 29, osti vastikään ensimmäisen oman kodinsa Helsingistä, ja muuttohommat ovatkin jo käynnissä. Kyseessä ei ei ole aivan pikkuyksiö, sillä oleskelutilaa vaikuttaisi asunnossa olevan ainakin "toisen siiven verran".

Oma koti, mmoiiii! Selvisin tuolta muuttolaatikoiden labyrintistä asuntoni toiseen siipeen poseeraamaan, jossa vähän kivempi flow-tila, Sara kirjoittaa Instagram-tilillään.

Sara pyyteleekin tuoreessa makuuhuonekuvassaan muuttoapua ja houkuttelee apujoukkoja muun muassa herkullisilla tuoksuilla. Julkaisemassaan kuvassa hän istuu hymyillen sängyllään raollaan oleva pitsarasia edessään.

Täs pohdin myös, saisinko mä tällä tuoksulla jotain apulaisia tänne?

Aiemmin Sara on kertonut, että hän aloittaa sisustuksen lähestulkoon alusta myytyään suurimman osan vanhoista tavaroistaan muuton yhteydessä. Uuteen asuntoonsa hän kelpuutti vain vanhan sänkynsä ja sohvansa.

Lue myös: Sara Sieppi esitteli ensi kertaa juuri ostamaansa uutta kotia - suunnitteilla hankala rakennusprojekti: "Tämä on vähän vaikea tila" - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyt uskon rakkauteen ensisilmäyksellä!😂 Eka oma kämppä ostettu🥂

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Jutta ihastui Saran sisustusmakuun

Heinäkuun alussa Sara ja hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm, 47, perustivat yhdessä boheemeja sisustustavaroita ja -tarvikkeita myyvän Raffia-verkkokaupan.

Into yhteiseen firmaan lähti Jutalta, kun hän mieltyi Saran sisustustyyliin sisustaessaan unelmiensa kotia järven rannalla Pirkkalassa.

Jutta Larm

- Olen aina ollut tarkka siitä, miltä kotini näyttää. Aiemmin tyylin on vain ollut ihan erilainen, sillä olen halunnut arvokkaan ympäristön. Asuntoni ovat näyttäneet valkoisine nahkasohvineen enemmän hotellilta kuin kodilta, Jutta kertoi Seiskalle.

- Meillä on Saran kanssa rakkaus samanlaisiin tuotteisiin, joita on tähän mennessä ollut vaikea löytää Suomessa.

Lue myös: Sara Sieppi ja Jutta Larm perustivat yhteisen yrityksen: rynnivät vauhdilla sisustusbisnekseen - "Yksin tuskin olisin uskaltanut tällaista perustaa!"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!