Uutiset

Sara Siepistä eronnut Roope Salminen ratkesi juomaan: tv:stä suoraan baariin – tähänkö loppui kuntokuuri?!

27.09.2018 08:09

Kun Roope Salminen, 28, palasi viime viikon keskiviikkona kuvausreissulta Meksikosta Helsinkiin, oli ilmassa myrskyn aineksia. Hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Sara Sieppi, 27, oli juuri paljastanut blogissaan jättäneensä Roopen.

Lue lisää: Sara Siepin ja Roope Salmisen sokkieron karut taustat: pettämiskierre rikkoi suhteen!

Ikävästä elämäntilanteesta huolimatta Roope isännöi kunniakkaasti torstai-iltana EVS-ohjelman suoraa lähetystä Tuomas Enbusken ja Maria Veitolan kanssa. Lähetyksen jälkeen Roope ei kuitenkaan mennyt erokotiinsa selvittelemään välejään Saran kanssa vaan hurautti taksilla Kalliossa sijaitsevaan viinibaariin.

Lue lisää: Roope Salmisen ja Sara Siepin eroskandaali paisuu: sukulaiset vaativat pettäjä-Roopea tilille!

Baarissa Roope keskittyi juomaan punaviiniä. Tuomas Enbuske ilmestyi samaiseen baariin ryyppykaveriksi ja illan aikana kaksikko kumosi juomia aina valomerkkiin asti.

Kuntokuuri päättyi?

Kesällä kuvatussa Swingers-komediassa näytellyt Roope paljasti elokuvan lehdistötilaisuudessa Seiskalle ryhtyneensä kuntokuurille roolinsa takia.

Lue lisää: Roolityö pakotti kuntoilemaan – näin Roope Salminen pudotti painoaan!

Pari viikkoa sitten Roope esitteli kuntokuurinsa tuloksia Instagramissa julkaisemassaan kuvavertailussa, jossa hän poseerasi paidattomana. Samassa yhteydessä hän kertoi, että oli vaihtanut keskikaljan alkoholittomaan versioon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vasemmalla mie sillä viikolla kun sain roolin #swingerselokuva’sta ja oikealla sama tyyppi pari päivää ennen kuvausten alkua. en oo olemuksestani muuten hirveen tarkka, mutta tiesin että tässä leffassa pitää pyörii ilman paitaa jonkun verran ja käsikirjotuksen mukaan mun hahmon pitäs olla jonkunlaisessa kondiksessa. heti kun sain roolin, alotin #kaupallinenyhteistyö’n Koffin kanssa ja vaihdoin keskikaljan holittomaan Crispiin. se oli varmaan merkittävin yksittäinen muutos jonka tein. lisäks aloin kuuntelemaan @teamurhola ja @thomastallberg81 ohjeita siitä miten kandee liikkua ja levätä. haluun kiittää Koffin jengiä kannustuksesta ja uskomisesta meitsiin, tumppia ja jonia tiukoista mutta hellistä otteista, henkilöä @ossisaarinen siitä että jakso naputella mun kalenteriin aamulenkkejä ja salikäyntejä ja kaikkii kavereita jotka jakso kommentoida ”💪🏽💪🏽💪🏽” JOKA kerta kun laitoin meidän whatsapp-ryhmään kuvan salilta (eli aina ku kävin salilla). tää prosessi ei ollu joka päivä mitään herkkua, mutta sit ku voitan jussi-patsaan tästä suomalaisen elokuvan merkkiteoksesta niin kaikki oli sen arvoista. PS. pyydän että jos joku media tekee tästä nettijutun tyyliin ”roopen huikea muodonmuutos” niin tehkää juttupalkkioks lahjotus Punaselle ristille. laittakaa jutun loppuun et paljon lahjotitte, lupaan matchata sen tuhanteen euroon asti. kiitos! loppuun haluun viel sanoo että vaikka tällä alalla on tottakai kivempaa näyttää hyvältä ku ei-hyvältä, niin elämässä on miljoona tärkeempää asiaa ku se miltä näyttää tai missä kunnossa on. itestään kandee pitää huolta ensisijasesti oman hyvinvoinnin takia, mutta jos sun henkinen hyvinvointi tarvii tänään pizzaa niin sekin on tärkeetä. ota iisisti dawg

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Nyt kun elokuva on purkitettu, näyttää vahvasti siltä, että Roopen kuntokuuri ja alkoholittomissa juomissa pysyminen on päättynyt.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat Roopen kosteasta baari-illasta ja katso mihin Roope päätyi yöksi baarin sulkeutumisen jälkeen tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö ja Kalle Väistö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!