Roope Salmisen ja Sara Siepin eroskandaali paisuu: sukulaiset vaativat pettäjä-Roopea tilille!

Uutiset | 25.09.2018 07:06

Ex-missi ja juontaja Sara Sieppi, 27, ilmoitti viime viikon maanantaina (17.9.) Idealistan blogissaan suhteensa tv-juontaja ja näyttelijä Roope Salmisen, 28, kanssa päättyneen eroon.

Lue myös: Sara Siepin ja Roope Salmisen sokkieron karut taustat: pettämiskierre rikkoi suhteen!

Seiska uutisoi jo keväällä 2017 Roopen ja Saran suhteen ajautuneen vaikeuksiin vieraiden naisten takia. Roope vei Big Brother -ohjelmastakin tutun Mari Prinsessa Luhtavaaran kotiinsa, kun Sara oli ulkomailla työmatkalla.

Lue myös: Sara Sieppi ja Roope Salminen yrittivät paikata suhdettaan lemmenlomalla - ”Sara uskoi paparazzikuvista huolimatta, ettei Roope ollut pettänyt häntä”

Mari ei ole suinkaan ainoa nainen, jonka kanssa Roope on pettänyt Saraa. Keväällä 2017 Roope nähtiin kotinsa edessä hempeilemässä nuoren turkulaiskaunottaren kanssa. Syyskuussa 2017 Roope puolestaan bongattiin helsinkiläisestä baarista suutelemassa tumman kaunottaren kanssa.

Lue myös: Roope Salminen jäi kiinni syrjähypystä tosi-tv-seksipommin kanssa: Sara Sieppi soitti ärhäkän puhelun BB-kaunottarelle!

Seiska sai vihiä Saran ja Roopen suhteen päättymisestä jo viime heinäkuussa. Suhdevaikeuksien takia Roope vietti menneenä kesänä useita öitä hotellissa ja kavereiden luona, kun Sara asui pariskunnan yhteisessä kodissa Helsingin Kalliossa.

Myös pariskunnan lähipiiri on tietoinen Roopen syrjähypyistä. Saran sukulaiset ovat olleet yhteydessä Roopeen ja vaatineet miestä tilille teoista.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!