Uutiset
Katso kuva!

Sanna Marinin Lauri-isä sai viimeisen leposijansa paikallislegendan vierestä – kuva!

01.08.2020 07:31

Pääministeri Sanna Marinin isä Lauri ”Lassi” Marin saateltiin viimeiselle matkalleen viime viikon lauantaina Pohjois-Savon Vieremällä.

Kesäkuussa 66-vuotiaana menehtynyttä Lauria saapui hyvästelemään satulakattoiselle pitkäkirkolle kolmisenkymmentä hautajaisvierasta.

Vieraiden joukossa oli Laurin kaksi lasta sekä muita sukulaisia. Laurin kolmas lapsi, Sanna Marin, 34, jätti tuntemattomasta syystä saapumatta isänsä hautajaisiin.

Lauri Marin siunattiin haudanlepoon viime lauantaina Vieremän kauniissa, yli satavuotiaassa kirkossa.
Lauri Marin siunattiin haudanlepoon viime lauantaina Vieremän kauniissa, yli satavuotiaassa kirkossa.

Viina pilasi paljon

Seiska tapasi Laurin viime vuoden lopulla Vieremällä. Hän avautui muun muassa alkoholiongelmastaan, mutta vakuutti välien Sannaan olevan kuitenkin kunnossa.

– Eihän tästä kauan ole, kun viimeksi soiteltiin, ehkä kuukauden päivät. Joskus soittaa Sanna, joskus minä. Välit ovat ihan kunnossa. Haluaisin nähdä häntä useammin, mutta viina pilasi paljon, Lauri harmitteli Seiskalle.

Lauri kertoi myös, että on hyvin otettu Sannan nimityksestä Suomen pääministeriksi.

– Olen ylpeä hänestä, ja Sanna tulee varmasti pärjäämään hyvin. Sanna on myös hyvin edustava, ainakin kun Rinteeseen vertaa!

Hautajaisissa oli kolmisenkymmentä vierasta, joista kaksi Laurin lapsia.  Sanna-tytär ei tilaisuuteen osallistunut.
Hautajaisissa oli kolmisenkymmentä vierasta, joista kaksi Laurin lapsia.  Sanna-tytär ei tilaisuuteen osallistunut.

Legendan viereen

Siunaustilaisuuden päätteeksi Laurin arkku kuljetettiin kappelista hautausmaalle. Arkku laskettiin hautaan, jonka jälkeen suvun miehet lapioivat haudan umpeen saattoväen laulaessa virsiä taustalla.

Lauri sai viimeisen leposijansa sukuhaudasta isänsä Riku Marinin vierestä.
Lauri sai viimeisen leposijansa sukuhaudasta isänsä Riku Marinin vierestä.

 

Lauri sai viimeisen leposijansa sukuhaudasta, jonne hänen isänsä Riku Marin on haudattu. Laurin isä eli Sannan isoisä oli Vieremällä legendan maineesssa. Hänet tunnettiin hyvin sanavalmiina miehenä, jonka perimä näkyy pääministerissämme.

– Sanna on saanut puhelahjat minulta ja isältäni. Isäni oli kuuluisa suunsoittaja täällä Vieremällä. Sellainen kirjakin on olemassa kuin Riku Marinin kaskut. Enkä minäkään hiljainen ole, Lauri hekotteli Seiskalle viime vuoden lopussa viimeiseksi jääneessä haastattelussaan.

 

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!