fbq
Uutiset
28.12.2018 08:05
Teksti | Kuvat: Kalle Kangas
Sampo ja Minttu Kaulasella oli vauhdikas loma.
Sampo Kaulasen ja Michele-vaimon vauhdikas loma Karibialla: Mintun rinnat pullahtivat ulos uimapuvusta!
Uutiset
28.12.2018 08:05
Teksti | Kuvat: Kalle Kangas

Karibianmeren kristallinkirkas vesi, komeat korallit ja marraskuisen kuuma aurinko tekivät hyvää Jounin Kauppaa Ylläksellä pyörittävälle kauppiaspariskunnalle Michele ”Minttu” Murphy-Kaulaselle, 38, ja Sampo Kaulaselle, 39.

Lue myös: Sampo Kaulasen Minttu-vaimo avautuu: Sampon lääkitys tappoi seksielämämme!

Kyse oli iloisesta perhelomasta, sillä matkalla oli mukana Kaulasten tytär Rianna, 5. Tekivät Minttu ja Sampo tapansa mukaan totta kai töitäkin, sillä he toivat mukanaan Lapin Sampo -risteilylle useita kymmeniä suomalaisia matkaajia.

Maailman kolmanneksi suurin risteilyalus, Suomessa rakennettu Royal Caribbean -varustamon Allure of the Seas tarjosi ylväät puitteet lomailulle.

Lue myös: Olet mitä syöt: Minttu Kaulanen lihoi 10 vuodessa lähes 20 kiloa - ulostenäyte aiheuttaa haasteita: "Kakkani on killuvaa höttöä"

Jounin Kaupan toimitusjohtajana työskentelevä Minttu on pyrkinyt lisäämään liikuntaa. Karibian-risteilijälläkin hän kokeili rohkeasti surffausta aurinkokannen simulaattorissa.

– Apua, en ole ikinä surfaannut, Minttu vaikeroi.

Hyvin hän kuitenkin pysyi mahallaan laudan päällä, mutta pärskyvä vesi teki lopussa tepposet.

– Lensin laudalta niin voimalla, että tissini pullahtivat uimapuvusta ulos. Onneksi pärskeet peittivät ne, Minttu nauroi.

Lue myös: Sampo Kaulanen vaimonsa osallistumisesta laihdutusohjelmaan: Minttu oli aika rikki, kun ohjelma tuli ruudusta!

Lue lisää ja katso kuvat kauppiaspariskunnan Karibian risteilystä perjantaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »