Hyppää pääsisältöön
MInttu Kaulanen osallistui laihdutusohjelmaan.

Sampo Kaulanen vaimonsa osallistumisesta laihdutusohjelmaan: Minttu oli aika rikki, kun ohjelma tuli ruudusta!

Sampo Kaulasen vaimon Michele Murphy-Kaulasen elintavat olivat koetuksella, kun hän osallistui loppusyksystä AVA-kanavan kohua herättäneeseen Olet mitä syöt -ohjelmaan. Hän halusi osallistua ohjelmaan päästäkseen eroon kiloista, jotka olivat kertyneet hänelle liikunnan puutteen ja epäterveellisen ruokavalion takia.

Lue myös: Minttu Murphy-Kaulanen sairastui vakavasti: Oli yhtä helvettiä!

Mintun paino putosi tv-ohjelman kuvausten aikana viisi kiloa.

– Täytyy nostaa Mintulle hattua siitä, että hän osallistui ohjelmaan. Ei ole helppoa esitellä telkkarissa kroppaansa alusvaatteissa. Huomasin, että Minttu oli aika rikki sen jälkeen, kun ohjelma tuli ulos ruudusta. Ymmärrän häntä, sillä tuntui pahalta katsoa itseä Selviytyjissä, kun olin päästänyt itseni aika huonoon kuntoon, Sampo kertoo.

Mintun paino putosi 11 kiloa, kun hän odotti Rianna-tytärtä. – Olin tosi tarkka siitä, mitä söin. Lapsen syntymän jälkeen minulle kertyi ylipainoa epäterveellisen ruokavalion takia, Minttu myöntää.
Mintun paino putosi 11 kiloa, kun hän odotti Rianna-tytärtä. – Olin tosi tarkka siitä, mitä söin. Lapsen syntymän jälkeen minulle kertyi ylipainoa epäterveellisen ruokavalion takia, Minttu myöntää.

 

Lue myös: Michele Murphy-Kaulasen Jasmi-tytär avautuu äitinsä ja Sampon suhteen alusta: Olin ylisuojelevainen – ”Sampo vitsaili kustannuksellani!”

Myös Sampoa on kysytty mukaan peräti kahteen laihdutusohjelmaan.

– En ole lähtenyt mukaan. Selviytyjät-sarjan kuvauksissa minulla putosi paino, mutta osa kiloista on tullut takaisin. Katson nykyisin tarkemmin, mitä laitan suusta alas ja liikun enemmän.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!