Sampo Kaulanen uhkaa sulkea sometilinsä - julkaisi yllättävän tilityksen: "Keskityn elämään!"

Uutiset | 13.05.2019 11:31

Kyläkauppias Sampo Kaulasesta on tullut viime vuosina yksi Suomen seuratuimmista ihmisistä sosiaalisessa mediassa.

Luvut ovat hurjia. Sampon johtaman Jounin Kaupan Facebook-sivulla on huimat 592 000 tykkääjää ja kaupan YouTube-kanavalla on yli 53 000 seuraajaa. Lisäksi Sampon omalla Facebook-sivulla on yli 20 000 tykkääjää ja hänen henkilökohtaista Facebook-tiliään seuraa yli 12 000 ihmistä. Lisäksi Sampon Instagram-tilillä on peräti 136 000 seuraajaa 

Vuonna 2014 hänet palkittiin Some Awardsissa gaalan pääpalkinnolla sekä vuoden someyllättäjänä.

Lue myös: Sampo Kaulasen Minttu-vaimo avautuu blogissaan: Huutoitkua, romahdus ja kiltin tytön syndrooma

Nyt Sampo kuitenkin avautuu tuoreessa blogikirjoituksessaan, kuinka somen jatkuva päivittäminen on alkanut ahdistaa häntä.

- Olen tehnyt paljon yhteistyökuvioita yritysten kanssa somessa ja muistaakseni tienannutkin näistä parhaimmillaan kymmeniä tuhansia euroja kuussa. Tuntuu aivan hullulta?! Kyllä. Siinä tulee hiukan myös vauhtisokeus peliin ja sitä alkaa tekemään myös sellaisia yhteistyökuvioita, jotka eivät anna itselle mitään muuta kuin euromääräisen korvauksen. Ei mitään muuta – ei iloa, ei tunnetta, ei mitään, Sampo kirjoittaa blogissaan.

- Tämä negatiivinen tunne on kasvanut tämän vuoden puolella minulla sellaisiin mittoihin, että joudun kamppailemaan itseni kanssa, että saan postattua päivityksen firmani somekanaviin.

Lue myös: Kuulostaako tämä ongelma tutulta? Sampo Kaulanen avautuu blogissa pukeutumispulmastaan: "Yksi vastenmielisimmistä asioista koskaan!"

Ohimenevä vaihe?

Sampo kertoo, että viime aikoina hän on julkaissut aiempaa huomattavasti vähemmän päivityksiä somessa. Sampo sanoo tällä hetkellä jopa harkitsevansa sometiliensä sulkemista.

- Katsotaan, onko tämä ohimenevä vaihe vai vedänkö some-tilini säppiin ja keskityn elämään. Se on vaikea päätös, koska tämä on myös antanut meille niin paljon, Sampo kirjoittaa. 

- Joka tapauksessa havaintoni on ollut, että minun on huomattavasti helpompi hengittää ilman somen jatkuvaa päivittelyä saati lukea muiden päivityksiä.

Lue Sampon blogiavautuminen kokonaisuudessaan tästä linkistä!

Lue myös: Sampo Kaulasen hurja suunnitelma! Kotitalo matalaksi ja elämyskeskus tilalle: Selfien pyytäjät ramppaavat oven takana!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!