Sampo Kaulanen

Kuulostaako tämä ongelma tutulta? Sampo Kaulanen avautuu blogissa pukeutumispulmastaan: "Yksi vastenmielisimmistä asioista koskaan!"

03.05.2019 11:27

Seiskan verkkosivuilla bloggaava kyläkauppias Sampo Kaulanen avautuu tuoreessa blogipäivityksessä pukeutumisongelmistaan, joita hän kohtaa säännöllisesti vaatekaupassa.

Sampo kertoo blogipäivityksessä ruumiinrakenteestaan, jonka takia sopivan kokoisia ja hyvin istuvia vaatteita on liki mahdotonta löytää.

- Olen 163 senttiä pitkää ja painan 78 kiloa. Rakenteeltani olen kohtuullisen raamikas, ruumiin pituuteen nähden. Tämä tarkoittaa suomeksi sitä, että kaikki farkut ovat aina lahkeista liian pitkät tai vyötäröltä kapeat. Ainoastaan teettämällä saat oikean mittaiset housut, Sampo kirjoittaa blogissa.

- No entäs paidat? Sama laulu. Jotta saat istuvan paidan, joudut valitsemaan L-koon ja se tarkoittaa että hihat ovat minulle liian pitkät.

Lue myös: Sampo Kaulasen hurja suunnitelma! Kotitalo matalaksi ja elämyskeskus tilalle: Selfien pyytäjät ramppaavat oven takana!

Kyläkauppias Kaulanen sanookin vihanneensa pitkään vaatekaupassa käymistä.

- Vaatekauppaan meno on ollut minulle yksi vastenmielisimmistä asioista koskaan.

Lue myös: ”Tulet vastaan, niin pääset hengestäs!” – Tällaisia tappouhkauksia tv-tähti Sampo Kaulanen saa häiriköiltä!

Miten Sampo on päättänyt ratkaista pukeutumispulman? Lue tuore blogipäivitys!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!