Uutiset

Salkkarit-kaunotar Tiia Elg palasi entisiin mittoihinsa raskauden jälkeen – ”En edes huomannut kilojen putoamista!”

06.10.2019 20:57

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Tiia Elg, 33, on pienen tyttövauvan äiti. Hän sai tanssijana työskentelevän Alexey-miehensä kanssa perheenlisäystä viime maaliskuussa.

– Olen äitiyslomalla. On ollut aivan ihanaa olla kotona ja hoitaa tytärtä. Vajaa puoli vuotta kotona on mennyt vauhdilla, Tiia kertoi Honest-luomuteejuoman lanseeraustilaisuudessa.

Tiia elää avoliitossa tanssiparinsa Alexeyn kanssa.
Tiia elää avoliitossa tanssiparinsa Alexeyn kanssa.

 

Lue myös: Salatut elämät -kaunottaren perhekuvat on suloisuuden huipentuma – tässä on Tiia Elgin pariviikkoinen tytär!

Loma vauvan ehdoilla

Äitiyteen liittyvät asiat eivät ole tulleet Tiialle yllätyksenä, sillä hän on ollut aina lapsirakas. Hän on hoitanut kummilapsiaan ja opettanut tanssia alle kouluikäisille lapsille.

Loppukesästä hän teki ensimmäisen ulkomaanmatkan miehensä kanssa esikoisen syntymän jälkeen.

– Aikaisemmin olisin maannut rannalla koko reissun, mutta nyt kiersimme puistoissa ja vietimme loman vauvan ehdoilla. Se tuntui jopa rentouttavalta, sillä nukuimme päiväunet joka päivä. Ei ollut yhtään bileiltaa reissun aikana.

Tiia on innostunut äitiyslomalla sisustamaan kotia. – Olen aina tykännyt laittaa kotia. Veljelläni on kaksi lasta, joten olemme kierrättäneet vauvatavaraa.
Tiia on innostunut äitiyslomalla sisustamaan kotia. – Olen aina tykännyt laittaa kotia. Veljelläni on kaksi lasta, joten olemme kierrättäneet vauvatavaraa.

 

Lue myös: Salatut elämät -kaunotar Tiia Elgillä ja vauvan isällä kielimuuri – aikoo opetella venäjän alkeet: ”Muuten noilla kahdella on salakieli!”

Sädehdittävän kaunis Tiia on palautunut hetkessä takaisin entisiin mittoihin.

– En edes huomannut kilojen putoamista. En ottanut kuitenkaan stressiä painostani. Vauvamahani oli valtava, Tiia muistelee.

Tiia kuvailee lastaan päättäväiseksi, iloiseksi ja nauravaiseksi tytöksi.

– Hän nauraa isänsä jutuille! Hän herää usein öisin harjoittelemaan konttaamista.

Tiian ja hänen miehensä suhde on vain lujittunut lapsen syntymän jälkeen.

– Vauva ei ole ollut vielä kertaakaan hoidossa. Tulokas on kulkenut mukana tanssitreeneissä. Teemme kaikki asiat kolmistaan.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto ja World Dance Sport
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!