tiia elg

Salatut elämät -kaunottaren perhekuvat on suloisuuden huipentuma – tässä on Tiia Elgin pariviikkoinen tytär!

Uutiset | 06.05.2019 18:33

Salatut elämät -suosikkisarjassa pitkän uran tehnyt Tiia Elg sai esikoisensa vain muuta viikko sitten. Kyseessä on Tiian ja hänen avopuolisonsa Alexey Smolyaninovinin ensimmäinen yhteinen lapsi. 

Tiian sosiaalisen median tilit pursuavat toinen toistaan rakkaudentäyteisempiä valokuvia, joiden pääosassa on tietenkin perheen uusin tulokas. 

Lue lisää: Salatut elämät -kaunotar Tiia Elgillä ja vauvan isällä kielimuuri – aikoo opetella venäjän alkeet: ”Muuten noilla kahdella on salakieli!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perhe, koti ja yhdessäolo🧡💛💚 Mikä on sun kolmen kärki🥇🥈🥉

Henkilön Tiia Elg (@tiiasusannae) jakama julkaisu

Rakastavaiset muuttivat joulukuun alussa Helsingin ytimestä Tiian lapsuudenmaisemiin Jokelaan. He hankkivat yli 140-neliöisen paritalon, jossa on 3–4 huonetta, keittiö ja sauna.

- Rakastavaiset ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa videoita, joissa he remppaavat asuntoa yhdessä sukulaistensa kanssa, Seiskalle kerrotaan.

Katso kuva Salkkarit-tähden perhekodista: Tässä on raskaana olevan Tiia Elgin ja Alexey-rakkaan uusi koti: 144 neliön paritalo Tiian lapsuuden maisemissa – kuva!

Tiia ja Alexey tapasivat tanssin parissa, joten ei olekaan ihme, että pari on käynyt jo tanssimassa myös pienen tyttärensä kanssa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!