tiia elg

Salatut elämät -kaunotar Tiia Elgillä ja vauvan isällä kielimuuri – aikoo opetella venäjän alkeet: ”Muuten noilla kahdella on salakieli!”

21.01.2019 20:12

Salatut elämät -saippusarjassa jo pitkän uran tehnyt Tiia Elg odottaa esikoistaan tanssijamiehensä Alexey Smolyaninovin kanssa. Pienokaisen laskettu aika on jo noin kahden kuukauden päästä maaliskuussa. 

Tiia kertoi viikonloppuna Instagramissa, että hän aikoo tulevaisuudessa opetella myös puhumaan ja ymmärtämään venäjää, joka on Alexeyn äidinkieli. Kotona pari puhuu kuitenkin suomea. 

Lue lisää:  Viimeisillään raskaana oleva Salkkarit-kaunotar Tiia Elg sairastui – pelkäsi tiputukseen joutumista: Pelotti vähän vauvan puolesta!

– Mutta oon luvannut itselleni, että opettelen puhumaan venäjää sitten samaan aikaan vauvan kanssa. (Matalan kynnyksen sanastosta liikkeelle: isä, äiti, tutti, kakka…) Haluaisin, että lapsi oppii molemmat kielet, mutta haluan myös itse ymmärtää mitä Alexey ja pikkuinen puhuu keskenään. Ei jos en opi puhumaan, niin ainakin haluan ymmärtää. Muuten noilla kahdella on salakieli, Tiia kirjoitti Instagram-tarinassaan. 

Tiialla, 32, ja Alexeylla, 22, on kymmenen vuoden ikäero. 

– Ikäeron huomaa siitä, että minulla on kaksi harmaata hiusta enemmän, Tiia kertoo leikkimielisesti Instagram Storiesissaan. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!