Näyttelijä Kirsi Ståhlberg Salkkareiden kulisseissa

Salkkari-näyttelijä julkaisi ihmisten nettikommentteja: Ne satuttavat aina!

09.02.2017 09:45

Salatut elämät -sarjan Kirsi Ståhlberg kirjoittaa blogissaan nettikiusaamisesta ja -arvostelusta.

Netissä on niin helppo kommentoida anonyymisti, aiheuttaa pahaa mieltä ja provosoida muita. Minua on ainakin opetettu niin, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, on parempi olla hiljaa. Miksi jotkut sitten haluavat pahoittaa muiden mielen? En minä vaan ymmärrä!

Kirsi kiittelee, ettei hänen nuoruudessaan ollut internetiä tai sosiaalista mediaa. Hän kertoo saaneensa rauhassa kasvattaa itsetuntoaan kannustavien vanhempien ja ystävien ympäröimänä.  

Nettikommentit satuttavat

Kirsi on kerännyt blogikirjoitukseensa otteita nettikeskusteluista, joissa muun muassa kommentoidaan hänen vartalonmuotoaan, kasvojenpiirteitä ja jopa hiuksiensa paksuutta.

Vau. Yleensä en pidä pullukoista naisista, mutta kirsissä on sitä jotain. On ulkonäköa, on tissiä, on persettä,. Mutta onkohan se loppujen lopuksi se rooli mitä salkkareissa vetää, mikä niin kovin kiihottaa? Tiedä häntä, mutta kyllä tämä pullero minulle maistusi. Nami, nami!

Kasvoissa on jotain ärsyttävää perisuomalaista pallinaamaisuutta.

Rumat kasvot ja hiukset. Tyypillisen suomalaisen näköinen.

Muuten ihan hyvä, mutta hiuksista en pidä. Näyttävät jotenkin harvoilta ja ohuilta, ja ovat ehkä vähän liian lyhyet omaan makuun. Muistaakseni kyseinen nainen on myös melko lyhyt (korjatkaa jos olen väärässä), mistä hieman miinusta.

Kirsi muistutttaa, että hyvästä itsetunnosta huolimatta negatiiviset kommentit satuttavat aina. 

Mikä siinä onkin, että vaikka saisi 100 hyvää kommenttia ja yhden huonon, niin se huono kommentti jää päähän pyörimään..? Ja mitä nuorempi ja epävarmempi itsestään on, sitä enemmän se yksi negatiivinen kommentti satuttaa..

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!