Katso kuva!

Salakuva! Niko Ranta-aho kökötti Malagan lentoasemalla maski naamalla - siirrettiin "luksusvankilasta" Suomeen

Uutiset | 10.02.2021 19:09

Niko Ranta-aho siirrettiin Espanjasta Suomeen tänään keskiviikkona.

Nikoa kuljettanut lentokone laskeutui Helsinki-Vantaan lentokentälle hieman kuuden jälkeen illalla. Nikon asianajaja Hannu Kaitaluoma vahvisti Seiskalle hänen olleen koneessa.

Lue myös: Niko Ranta-aho siirretään Suomeen - laskeutuu pian lentokentälle: "Helsinki-Vantaalta hänet todennäköisesti viedään..."

- Kuulin myös, että hän olisi koneessa. Niko ei ole vastustanut luovuttamista, vaan hän on ilmoittanut haluavansa tulla Suomeen mahdollisimman pian. Helsinki-Vantaalta hänet todennäköisesti viedään Tampereelle, hän kertoi Seiskalle.

Malagassa Niko odotti siirtoaan Prisión Provincial de Málagassa. Se on hyvin kuuluisa vankila, ja siellä ovat istuneet muun muassa ison paikallisen korruptiosotkun syytetyt. Vankilassa on kuntosali, sisäuima-allas ja urheiluhalli sekä lukuisia muita harrastusmahdollisuuksia.

Seiskan lukija bongasi Nikon Malagan lentokentältä aikaisemmin keskiviikkona. Hän oli pukeutunut mustaan takkiin, ja Nikon kasvoja suojasi musta kasvomaski.

Niko Ranta-aho

Niko ei tietenkään matkustanut yksin, vaan hänen mukanaan kulki poliiseja.

Lue myös: Näin uusista huumausainerikoksista epäilty Niko Ranta-aho vietti viimeiset hetkensä vapaudessa - poliisi nappasi kiinni Espanjassa

Uusia huumausainerikosepäilyjä

Tammikuussa Niko otettiin kiinni Espanjan Aurinkorannikolta epäiltynä uusista rötöksistä: kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä veropetoksesta. Nikon epäillään syyllistyneen törkeään huumausainerikokseen Vantaalla 26.8.-13.11.2020 välisenä aikana. Toisen törkeän huumausainerikoksen epäillään tapahtuneen Helsingissä 14.-22.11.2020 välisenä aikana. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet hänen odottaessaan Katiska-tuomiota vapaana.

Törkeän veropetoksen epäillään tapahtuneen Tampereella 1.11.2016-12.5.2020.

Teksti:Antero Alhonen, Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö, Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!