Katso kuvat!

Näin uusista huumausainerikoksista epäilty Niko Ranta-aho vietti viimeiset hetkensä vapaudessa - poliisi nappasi kiinni Espanjassa

Uutiset | 13.01.2021 14:01

Poliisi nappasi Niko Ranta-ahon, 33, Espanjan Aurinkorannikolla. Katiska-vyyhdin tuomiotaan vapaana odottanut Niko määrättiin vangittavaksi eilen tiistaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa, sillä häntä epäillään kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä veropetoksesta. 

- En voi ottaa kantaan henkilöiden nimiin, mutta voin vahvistaa, että tässä meidän tutkimassa kokonaisuudessa on tehty eilen kiinniotto Espanjan Aurinkorannikolla, Keskusrikospoliisin tutkinnanjohtaja Jari Räty kertoi Seiskalle.

Lue myös: Niko Ranta-aho vangittiin poissaolevana – epäillään uusista huumausainerikoksista ja veropetoksesta

 

"Painan ihan laillisia hommia"

Suomen suurimman huumejutun eli niin sanotun Katiska-vyyhdin päätekijä Niko on ollut jo kuukausia Espanjan auringon alla. Instagramin perusteella Niko asui Marbellassa eli samassa kaupungissa, mistä hän pyöritti massiivista huumeliigaa.

– Painan täällä faijan kanssa ihan laillisia hommia! Meillä on käynnistynyt iso projekti. Rakennutamme 25 huvilan kattavan kompleksin Marbellaan, Niko sanoi aiemmin Seiskalle. 

Nyt Nikon epäillään syyllistyneen törkeään huumausainerikokseen Vantaalla 26.8.-13.11.2020 välisenä aikana. Toisen törkeän huumausainerikoksen epäillään tapahtuneen Helsingissä 14.-22.11.2020 välisenä aikana. Lisäksi Nikoa epäillään törkeästä veropetoksesta.

Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Nikon odottaessaan Katiska-tuomiota vapaana.

Synttärikemut Dubaissa

Niko täytti 33 vuotta marraskuussa. Hän oli kaavaillut pitävänsä isot synttärikemut Levillä, mutta sateiset ilmat vesittivät suunnitelmat.

Lue myös: Sateiset ilmat vesittivät Niko Ranta-ahon synttärisuunnitelmat - uusi yritys Dubaissa!

– Ajattelin viettää synttäreitäni uutenavuotena ystävieni kanssa Dubaissa, Niko sanoi Seiskalle aiemmin.

Instagramin perusteella synttärijuhlat Dubaissa olivat onnistuneet.

Niko päivitti vuodenvaihteen tienoilla myös tarinat-osiota moneen otteeseen Dubaista, mutta julkaisut olivat näkyvillä vain 24 tunnin ajan, joten nyt pidätettynä olevan Nikon tarinat ammottavat luonnollisesti tyhjyyttään.

Lue myös: Sofia Berlöf karkaa ulkomaille: Niko Ranta-aho samassa kohteessa

Instagramin perusteella Niko ei ole tinkinyt elintasostaan, sillä Instagramin perusteella hänen elämäänsä kuuluvat yhä tiiviisti merkkivaatteet ja -asusteet, kalliit autot ja ökylomakohteet. 

Teksti:Ida Herranen, Panu Hörkkö
Kuvat:Instagram, Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!