JUURI NYT: Niko Ranta-aho siirretään Suomeen - laskeutuu pian lentokentälle: "Helsinki-Vantaalta hänet todennäköisesti viedään..."

Uutiset | 10.02.2021 17:57

Katiska-vyyhdin pääepäilty ja uusista huumausainerikoksista ja veropetoksesta epäilty Niko Ranta-aho siirrettiin Espanjasta Suomeen.

Nikoa kuljettanut lentokone laskeutui Helsinki-Vantaan lentokentälle kuudelta. Nikon asianajaja Hannu Kaitaluoma vahvisti Seiskalle Nikon olleen koneessa.

- Kuulin myös, että hän olisi koneessa. Niko ei ole vastustanut luovuttamista, vaan hän on ilmoittanut haluavansa tulla Suomeen mahdollisimman pian. Helsinki-Vantaalta hänet todennäköisesti viedään Tampereelle, hän kertoi Seiskalle.

Lue myös: Poliisi rikkoi Stefan Thermanin asunnon oven! Niko Ranta-aho pidätettiin järeässä rynnäkössä

Tammikuussa Niko otettiin kiinni Espanjan Aurinkorannikolta epäiltynä uusista rötöksistä: kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä veropetoksesta. Nikon epäillään syyllistyneen törkeään huumausainerikokseen Vantaalla 26.8.-13.11.2020 välisenä aikana. Toisen törkeän huumausainerikoksen epäillään tapahtuneen Helsingissä 14.-22.11.2020 välisenä aikana. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet hänen odottaessaan Katiska-tuomiota vapaana.

Törkeän veropetoksen epäillään tapahtuneen Tampereella 1.11.2016-12.5.2020.

Lue myös: Näin uusista huumausainerikoksista epäilty Niko Ranta-aho vietti viimeiset hetkensä vapaudessa - poliisi nappasi kiinni Espanjassa

Ennen kiinniottoaan Niko juhli syntymäpäiväänsä railakkaasti:

Teksti:Antero Alhonen, Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!