fbq
Uutiset
07.09.2020 09:40
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
martina
Martina Aitolehti matkusti ulkomaille koronapandemiasta huolimatta - julkaisi pitkän kirjoituksen somessa:  "Tiedän, että tällä hetkellä matkustamista ei suositella..."
Uutiset
07.09.2020 09:40
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Elämäntapavalmentaja Martina Aitolehti, 38, ilmoitti maanantaina (7.9.) matkustaneensa ulkomaille. Hän kertoi Instagram-tilillään haluavansa olla asiasta rehellinen.

Rakkaat seuraajani. Esikuvana teille monelle, koen myös rehellisyyden tärkeänä osana tätä. Koen että tämän tekstin jakaminen on tärkeä, vaikka varmasti herättää ajatuksia moneen suuntaan, Martina kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Hän totesi, että kyseessä on henkilökohtainen matka, josta hän ei halua julkaista sen enempää sosiaalisessa mediassa. 

Jätin Suomen viikoksi ja en tule matkaa juurikaan jakamaan täällä sosiaalisessa mediassa, koska tämä koskee mun henkilökohtaista elämää. Haluan suojella mun henkilökohtaisia asioita julkisuudelta ja siksi tämä kirjoitus. Aion pitää tiukasti tästä kiinni jatkossakin ja toivon että tätä kunnioitetaan.

Martina totesi olevansa tietoinen tämänhetkisistä matkustussuosituksista ja niihin liittyvistä rajoituksista.

Mä tiedän että tällä hetkellä matkustamista ei suositella ja matkan aikana tulenkin tarkasti noudattamaan tämän hetken turvallisuusvaatimuksia, kaikkia kunnioittaen. Matkan jälkeen käyn testaamassa itseni sekä noudatan lääkärin antamia ohjeita. Iloa ja rakkautta teidän kaikkien viikkoon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »