fbq
Uutiset
10.10.2020 19:07
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Mikko Leppilampi
Sakko napsahti! Mikko Leppilampi pysäköi ökykiesinsä sähköautojen latauspaikalle – kuva!
Uutiset
10.10.2020 19:07
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto

Mikko Leppilampi on hankkinut rahoitusyhtiön diilin kautta itselleen yli 100 000 euron arvoisen Range Rover Sport -ökymaasturin.

– Mikolla on hiomista pysäköintitaidoissa, sillä hän oli parkkeerannut autonsa sähköautojen latauspaikalle Helsingin jäähallilla. Tempusta napsahti pysäköintivirhemaksu etuikkunaan, hallilta hihitellään.

Mikko Leppilammen auto pysäköitä jäähallin pihassa.
Mikko Leppilammen auto pysäköitä jäähallin pihassa.

Lue myös: Tämän takia Mikko Leppilampi päästi televisiokamerat ökykotiinsa – ”Olen ollut tähän asti tosi tarkka yksityisyydestäni!”

Pysäköintihistoria

Mikon liikennekäyttäytyminen on herättänyt huomiota lukuisia kertoja aikaisemminkin. Etenkin hänen parkkeeraustaitonsa ovat aiheuttaneet ihmisille vaivaa.

Lue myös: Näyttelijä törttöili taas: Mikko Leppilampi pysäköi sakkopaikalle – kuva!

Esimerkiksi vuonna 2015 Mikko onnistui suututtamaan Helsingin kauppatorin torimyyjät. Silloisen mallirakkaansa Maryam Razavin kanssa Junon ja Janna Hurmerinnan häihin kiiruhtanut Mikko pysäköi keskelle toria.

Lue myös: Mikko Leppilammen parkkeeraustaidot saivat torimyyjät raivostumaan!

Missirakas

Mikko on kuravaillut Range Rover -ökymaastureilla on jo vuosia. Syyskuussa Seiska kertoi, että juontaja-näyttelijän missikisoista tuttu rakas Beata Papp on innostunut samasta merkistä ja hankkinut heinäkuussa itselleen komean Range Rover Evoque -auton.

Myös Beata-rakas on käynyt autokaupoilla.
Myös Beata-rakas on käynyt autokaupoilla.

Lue myös: Samanlainen automaku? Mikko Leppilammen missirakas Beata Papp hankki ökymaasturin – kuva!

Rakkaus roihahti Helsingin yössä

Seiskan tietojen mukaan rakkaus Mikon ja Beatan välillä roihahti loppuvuodesta 2018, kun kaksikko teki toisiinsa tuttavuutta Helsingin yössä.

Lue myös: Beata Papp julkaisi poikkeuksellisen avoimia, rakkautta tihkuvia yhteiskuvia Mikko Leppilammen kanssa: "Suosikki-ihmiseni!"

Aluksi kaksikko oli suhteestaan vaitonainen julkisuudessa. Vasta elokuussa Mikko avasi sanaisen arkkunsa avoliitostaan Seiskalle Tanssii tähtien kanssa -ohjelman julkistustilaisuudessa.

– En ole mitenkään tietoisesti tuonut parisuhdettamme julki, mutta en ole toisaalta myöskään piilotellut asiaa, Mikko muotoili Seiskalle elokuussa.

Beata Papp tunnetaan missikisoista ja taitoluistelijana.
Beata Papp tunnetaan missikisoista ja taitoluistelijana.

Lue myös: Mikko Leppilampi vahvistaa vihdoin avoliittonsa Beata Pappiin - korostaa parisuhteessaan tavallisen arjen merkitystä: "Juuri näin on hyvä!"

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.