Saija Varjus

Saija Varjus kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan: hirvittävät kivut veivät liki tajunnan - "Nyt loppui röökin polttaminen!"

05.01.2018 11:54

MS-tautia sairastava laulaja ja entinen tangokuningatar Saija Varjus kiidätettiin ambulanssilla viikko sitten kovien vatsakipujen vuoksi Kanta-Hämeen keskussairaalaan, jossa häneltä leikattiin myöhemmin umpilisäke. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Seiska tavoitti Saijan sairaalasta.

- Tällainen alku uudelle vuodelle tällä kertaa. Onneksi juuri varmistui, että pääsen tänään (5.1.) kotiin, Saija kertoo.

Saijan Sauli-kulta hakee rakkaansa sairaalasta.

- Minulla on vielä vahvat antibiootit päällä, mutta ihanaa päästä omaan sänkyyn nukkumaan, laulaja sanoo.

LUE MYÖS: Hellä pusukuva uuden rakkaan kanssa: Sauli on Saija Varjuksen pelastus – katso!

LUE LISÄÄ: Saija Varjus ja uusi miesystävä Sauli Pöppönen juhlivat jouluna ensimmäistä vuosipäiväänsä: Olemme ehtineet jo pari kertaa erota!

Saija Varjus ja Sauli
Saija Varjus ja Sauli-rakas kuvattuna syksyllä Seiskan risteilyllä.

Saija oli tyttärensä kanssa matkalla lapsuusmaisemista Parkanosta Tervakoskelle, kun vatsakivut äityivät koviksi viime perjantaina.

- Oireita oli jo aiemmin, mutta hammasta purren kärsin. Lopulta kivut kävivät niin järkyttäviksi, että oli pakko tilata ambulanssi. En meinannut pysyä enää tajuissani. Ehkä synnytyskivut ilman kipulääkkeitä tai pari vuotta sitten poksahtaneet munuaiseni aiheuttivat samanlaista tuskaa, Saija sanoo.

LUE: Tangokuningatar Saija Varjus haaveilee vielä esiintymisestä: Olen saanut kannabiksesta apua sairauteeni!

Saija kirjattiin perjantaina sairaalaan, mutta leikkaus tehtiin vasta lauantaina.

- Lääkärit tutkivat kaikki mahdolliset vaihtoehdot ennen kuin selvisi, että kyse oli puhjenneesta umpilisäkkeestä.

LUE MYÖS: Tangokuningatar Saija Varjus kertoo raastavasta rahariidastaan: Pankit torjuivat lainahakemuksen MS-taudin takia!

Saija löytää ikävästä tilanteesta myös positiivisia puolia.

- Nyt loppui röökin polttaminen! Olen ollut koko sairaala-ajan ilman tupakkaa, eikä ole tehnyt tiukkaakaan. Se on aivan turhaa ja hullua touhua. Päätin, että se oli nyt tässä! Saija sanoo tomerasti.
 

Teksti: Heli Karonen
Kuvat: Kari Pekonen & Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!