Katso kuva!

Rosanna Kuljulle tehtiin sydänoperaatio – julkaisi tunteikkaan päivityksen sairaalavuoteelta: ”Itkin ja tärisin jännityksestä”

Uutiset | 27.11.2020 16:39

Entinen Miss Helsinki ja nykyinen somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, selvisi sydänoperaatiostaan, josta kertoi alkuviikosta sosiaalisessa mediassa. Toimenpide tehtiin varhain perjantai-aamuna 27. marraskuuta, ja kaunotar kertoo voivansa hyvin Instagram-tilillään. 

- Täällä oon vielä sairaalassa aamuisen toimenpiteen jälkeen. Kaikki meni hyvin, vaikka aamulla itkin ja tärisin jännityksestä salissa. On meillä vaan Suomessa upeaa hoitohenkilökuntaa, todellakin osaavaa ja sydämellistä porukkaa. Iso kiitos jokaiselle teistä, jotka työskentelette päivittäin muiden hyväksi, Rosanna kiittää.

Kaunotar kertoi päivityksensä yhteydessä tarkempia syitä siihen, miksi hän joutui kirurgisen operaatioon.

Lue myös: Rosanna Kuljun sokki-ilmoitus: Joutuu sydänoperaatioon - ”Jännittää ihan huolella”  

- Mulle tehtiin siis sydämen katetriablaatio. Oon viimeiset puoli vuotta huomannut korkeita sykkeitä ja muljahteluja rinnassa. Hakeuduin kesällä lääkäriin, koska treeneissä syke nousi helposti 220. Menin yksityisen kautta ja monien sydänfilmien ja kokeiden yms. jälkeen pääsin odotuslistalle tähän toimenpiteeseen. Alkuperäisten tutkimusten mukaan mulla olisi sydämessä ns. synnynnäinen oikotie, joka tänään saatiin onnistuneesti korjattua, ja rytmihäiriöiden pitäisi olla mennyttä.

- Jännitin tätä aivan turhaan, toimenpide kesti kaiken kaikkiaan 3 tuntia, josta valmistautuminen kesti pisimpään. Mulla oli varmaan 30 lätkää johtoineen ihossa kiinni, ja kaikki mahdollinen suojattiin. Mikään ei varsinaisesti sattunut, se kun sydämelle annettiin vauhtia, oli epämiellyttävää mutta ei sattunut. Myös se oikoradan sulku poltteli todella jännittävällä vaikeasti selitettävällä tavalla. Tsemppiä kaikille, joilla terveyden kanssa haasteita, lähetän paljon voimia ja enkeleitä, Rosanna kertoo.

Kaunotar aikoo nyt ottaa rennosti leikkauksen jälkeen ennen kuin suuntaa uusiin seikkailuihin.

Lue myös: Missikaunottaret Levillä! Rosanna Kulju ja Sara Sieppi poseeraavat kauniissa kaverikuvassa: "Katotaan tuuleeko huipulla vielä sunnuntainakin"

Lue myös:  "Fitness-tähti Ria Niemi-Manninen reagoi kovasanaisesti Rosanna Kuljun somekohuun: "V***u tää on skeidaa"

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!