Roope Salmisen äiti Minna Turunen katkerana: Roope sanoi, että Sara Sieppi pelkää minua!

Uutiset | 05.06.2017 08:05

Näyttelijä-muusikko Roope Salmisen, 27, äiti, näyttelijä Minna Turunen, 48, kertoo ajautuneensa Roopen isästä erottuaan ikävään ja väkivaltaiseen parisuhteeseen, joka käytännössä päätti hänen näyttelijänuransa. Reilu kymmenen vuotta sitten Minna oli ”narsistisen psykopaatin kanssa suhteessa, jossa väkivalta oli jatkuvaa”.

Pyörätuoliin hakattu Minna Turunen hauraana Seiskalle: Olen kokenut absurdia väkivaltaa!

Minna kertoo psyykensä romahtaneen, eikä hän esimerkiksi saanut enää nukuttua. Vuosien piinan jälkeen hän sai kuulla miehen tappaneen itsensä.

Miehen kuolema oli Minnalle helpotus, mutta elämä oli jo suistunut raiteiltaan. Ura näyttelijänä oli ohi, ja terveys ja mielenterveys olivat rempallaan. Hän hakeutui psykiatriseen hoitoon 2012 ja kertoo yrittäneensä tuolloin lähestyä Roope-poikaansa.

– Roopella oli Kolina-ryhmän kanssa keikkoja Lahdessa, ja tietenkin tungin itseni sinne joka kerta. Roope kuitenkin ilmoitti minulle eräänä iltana, ettei minun tarvitse enää tulla, koska nauran niin äänekkäästi. Ystäväni hämmästyivät. Tämän jälkeen emme nähneet vuosiin, Minna muistelee.

"Huusin, että miksi hän vedättää minua"

Minna jatkoi kuitenkin yrittämistä, ja pitkä odotus kuitenkin palkittiin lopulta viime marraskuussa, kun he tapasivat Helsingin Kulttuuritalolla Roopen esityksen jälkeen. Sinulle mutsi -kappaleen julkaisusta oli kulunut vain muutamia päiviä.

Roope Salminen teki laulun syöksykierteeseen joutuneelle äidilleen: Vaikea aihe minulle!

– Joimme kahvia ja juttelimme. Sen jälkeen olimme tekstiviesteillä yhteyksissä, ja minun piti mennä yökylään Roopen ja hänen tyttöystävänsä Saran [Sieppi] luokse. Roope kuitenkin perui yökyläilyn kymmenen minuuttia, ennen kun hänen piti hakea minut. Sitten sovittiin, että toteutetaan se neljän päivän päästä, mutta hän perui taas aivan loppumetreillä.

– Huusin hänelle kuin hyeena, että miksi hän vedättää minua. Roope myönsi lopulta, ettei voi kutsua minua kotiinsa, koska tyttöystävä pelkäsi minua.

sara sieppi ja roope salminen
Sara Sieppi ja Roope Salminen

Lopulta Roope laittoi välit Minnan mukaan täysin poikki.

Perättömiä väitteitä

Minnan mukaan Roope elää käsityksessä, että Minna on käyttänyt päihteitä väärin. Minnan mukaan asia ei ole näin, vaan perättömät alkoholismiväitteet ovat lähtöisin lähipiiriltä.

– Esimerkiksi äitini ei käynyt edes katsomassa minua sairaalassa. Hän myös väitti, että teeskentelen sairasta, jotta saisin huomiota.

Lue koko juttu tuoreesta Seiskasta.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!