fbq
Uutiset
04.06.2017 08:16
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
roope salminen ja minna turunen
Minna Turusen raju tilitys välirikosta poikansa Roope Salmisen kanssa: Tapasivat vuosien tauon jälkeen, Roope katkaisi välit uudestaan!
Uutiset
04.06.2017 08:16
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä-muusikko Roope Salminen, 27, ja hänen äitinsä, näyttelijä Minna Turunen, 48, ajautuivat jo vuosia sitten erilleen.

Roope Salmisen äiti Minna Turunen kertoo syyn 5 vuoden välirikkoon poikansa kanssa: Roope häpesi ja hylkäsi minut!

Rankasta parisuhdeväkivallasta selvinnyt Minna kertoo yrittäneensä vuosien varrella saada yhteyden Roopeen, mutta tuloksetta. Pitkä odotus kuitenkin palkittiin lopulta viime marraskuussa, kun he tapasivat Helsingin Kulttuuritalolla Roopen esityksen jälkeen. Sinulle mutsi -kappaleen julkaisusta oli kulunut vain muutamia päiviä.

Minna vastasi Sinulle mutsi -kappaleeseen kirjoittamalla riipaisevan runon Roopelle – ”Rakkaus on aina suurempi pelkoa”

– Joimme kahvia ja juttelimme. Sen jälkeen olimme tekstiviesteillä yhteyksissä, ja minun piti mennä yökylään Roopen ja hänen tyttöystävänsä Saran [Sieppi] luokse. Roope kuitenkin perui yökyläilyn kymmenen minuuttia ennen kun hänen piti hakea minut. Sitten sovittiin, että toteutetaan se neljän päivän päästä, mutta hän perui taas aivan loppumetreillä, Minna kertoo.

Minnan avustajana toimiva mies tapasi hiljattain Roopen ja antoi tämän lukea lääkärinlausunnot muun muassa aivovammasta, jonka Minna sai entisen miesystävänsä väkivallan seurauksena.

– Aluksi Roope ei uskonut, että olen sairas. Hän luuli, että valehtelen. Nähtyään lääkärinlausunnot hän uskoi, mutta katkaisi muutaman viestin jälkeen välit kokonaan.

Näin Roope Salminen vastaa nyt Minna Turusen välirikkoväitteisiin: Surullista, että äiti puhuu tuollaisia!

Lue koko juttu tuoreesta Seiskasta.