fbq
Uutiset
03.02.2019 10:21
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Roope Salminen vietti viikonlopun mysteeriblondin kanssa.
Roope Salminen nautiskeli romanttisella kylpylälomalla mysteeriblondin kanssa – onko tämä kaunotar Putouksen Helmi-Leena vai joku muu? Kuvat!
Uutiset
03.02.2019 10:21
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto

Seiska uutisoi hiljattain erikoisista silminnäkijähavainnoista Heinolasta. Toimitukseen yhteyttä ottaneet kansalaiset kertoivat viihteen monitoimimies Roope Salmisen, 29, rentoutuneen viime viikon lauantaina Tähtisillan kupeessa paikallisessa kylpylähotelli Kumpelissa.

Tosin rentoutumisen suhteen oli vähän niin ja näin, sillä paikalla oli kuulemma liikaa silmäpareja.

Lue lisää: Ihmispaljous yllätti! Roope Salmisella kiusallinen kylpyläreissu vaalean kaunottaren kanssa!

– Yleensä Kumpelissa on lauantaina huomattavasti hiljaisempaa, ja näin Roopekin oli varmaan olettanut, paikkakuntalainen nainen kertoo Seiskalle.

– Tällä kertaa kylpylä oli kuitenkin lähes täynnä, ja Roope vaikutti silminnähden kiusaantuneelta. Hän ei nimittäin päässyt seuralaisensa kanssa piiloon minnekään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Roope Salminen ja mysteeriblondi ikuistettiin kylpylähotelli Kumpelin ravintolassa. – Kovin Roopea tuntui ujostuttavan, Heinolasta huhuillaan.
Roope Salminen ja mysteeriblondi ikuistettiin kylpylähotelli Kumpelin ravintolassa. – Kovin Roopea tuntui ujostuttavan, Heinolasta huhuillaan.

 

Malli vai näyttelijä?

Roopen seuralainen on siitä mielenkiintoinen tapaus, ettei hänen henkilöllisyydestään ole täyttä varmuutta. Seiska paljasti muutama viikko sitten Roopen ja näyttelijä Helmi-Leena Nummelan viihtyneen alkuvuodesta yhteisellä lemmenlomalla.

– Mielestäni tämä Roopen seurassa kylpylässä ollut blondi ei ollut Helmi-Leena. Tämä näytti enemmänkin päälle parikymppiseltä mallilta, silminnäkijä aprikoi.

Lue myös: Somemoka paljasti – Roope Salminen ja Putous-kaunotar salaisella lemmenlomalla turisteilta piilossa!

Toinen toimitukseen yhteyttä ottanut silminnäkijä on hieman toista mieltä.

– Kyllä se saattoi olla tämä sama Putous-näyttelijäkin. Tosin en ole aivan varma.

Silminnäkijän mukaan Roopen blondissa seuralaisessa oli ”mallimaista ulkonäköä” ja ilmassa romanttista tunnelmaa.
Silminnäkijän mukaan Roopen blondissa seuralaisessa oli ”mallimaista ulkonäköä” ja ilmassa romanttista tunnelmaa.

Rentoutusta ja illallista

Niin tai näin, Roope ja huomattavan näyttävä mysteerikaunotar viihtyivät kylpylähotellissa antaumuksella. Iltapäivällä ”rakastuneen oloinen” kaksikko nautiskeli muun muassa hulppeista lämpötuoleista.

– He myös kävivät erillisessä rentoutumistilassa, mutta altaassa pulikoimassa en heitä nähnyt. Myöhemmin he näkyivät kyllä painelevan infrapunasaunaan, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Sara Sieppi avautui ensimmäistä kertaa Roope Salmisen naisseikkailuista - nämä tapaukset nousivat julkisuuteen!

Samana iltana Roope ja vaaleaverikkö nauttivat illallista Kumpelin ravintolassa.

– Jos he yrittivät aiemmin iltapäivällä hieman hillitä tunteitaan, niin illallisella oli jo huomattavasti romanttisempi meininki, Heinolasta huhuillaan.

Roope ja vaaleaverikkö viihtyivät illallisella. Ruokailun lisäksi he käyttivät rentoutumispalveluita. – Pari lekotteli aiemmin lämpötuoleissa hieman kiusaantuneina.
Roope ja vaaleaverikkö viihtyivät illallisella Heinolan Kumpelissa. Ruokailun lisäksi he hyödynsivät kylpylähotellin rentoutumispalveluita. – Pari lekotteli aiemmin lämpötuoleissa hieman kiusaantuneina, Seiskalle kerrotaan.

 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »