fbq
Uutiset
11.01.2019 12:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
saa sieppi
Sara Sieppi avautui ensimmäistä kertaa Roope Salmisen naisseikkailuista - nämä tapaukset nousivat julkisuuteen!
Uutiset
11.01.2019 12:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Yksi viime vuosien seuratuimmista parisuhteista tuli tiensä päähän viime syksynä, kun Sara Sieppi ja Roope Salminen ilmoittivat erostaan. 

Kolme vuotta kestänyt suhde oli siinä mielessä myrskyisä, että Roope bongattiin toistuvasti vieraiden naisten kanssa. Siitä huolimatta Sara pysyi miehensä rinnalla. 

Seiska uutisoi eilen torstaina 11. tammikuuta, että Roope on jo löytänyt rinnalleen uuden naisen. Kyseessä on miehen Putous-kollega Helmi-Leena Nummela.

Lue lisää: Seiska paljasti Roope Salmisen ja Putous-kollegan suhdesutinat – aivan kuin Sara Sieppi vahvistaisi tiedon: ”Kuulin hänen löytäneen jo uuden naisen työporukastaan”

Samana iltapäivänä Saran blogiin ilmestyi Totuus-niminen päivitys, jossa hän kertoi ensimmäistä kertaa elämästään parisuhteessa, jossa pettäminen ja häikäilemätön valehtelu tuntui olevan arkipäivää.

– Olin jopa valmis lähtemään hänen kanssaan kesällä varatulle matkalle nyt tammikuussa, kunnes kuulin hänen löytäneen jo uuden naisen työporukastaan, joka olisi jo hänen toinen siitä jengistä, Sara muun muassa kirjoitti. 

Täyttä varmuutta ei ole, viittaako Sara blogissaan nimenomaan Putoukseen ja Helmi-Leena Nummelaan.

Nämä tapaukset nousivat julkisuuteen 

Kaikki alkoi vuonna 2017, kun Seiska paljasti Roopen viettäneen öitä Big Brotherista tutun Marin kanssa. Tuolloin Sara kertoi Seiskalle, että ”Kyllä hänkin pitää jatkoja”. 

Lue juttu: Kuvat paljastavat: Roope Salminen vei BB-Marin yöksi kotiinsa, kun Sara Sieppi oli poissa – ”Viime yönä ei nukuttu!”

mari prinsessa ja roope salminen sekä sara sieppi

 Saran blogipostauksesta ei jää epäselväksi, että nainen ehti ajatella eroa jo useamman kerran, ennen kuin ex-pari päätyi lopulliseen päätökseen. 

–Miksi en lähtenyt? Hän sai kaikki teot ja tapahtumat käännettyä aina niin, että syytin niistä itseäni, joka näin jälkeen päin kuulostaa tietysti täysin käsittämättömältä. En pystynyt lähtemään. Jos yritin, hän oli oikealla hetkellä heikko ja murskana. Mietin aina, että kyllä kaikki järjestyy ja halusin nähdä muutosta, vaikka sisimmässäni tiesin, että sellaista ei tule.

roope salmisen naisseikkaillut

Vain päivä sen jälkeen, kun Roope oli tuonut BB-Marin kotiinsa, halaili hän toista naista. 22-vuotias kaunotar toi Roopen kotiin Turusta, jossa tämä oli ollut Kolina-ryhmän esityksessä. Samaan aikaan autuaan tietämätön Sara oli työtehtävissä ulkomailla. 

roope salminen

Vielä saman syksyn aikana Roope bongattiin hellissä tunnelmissa tummatukkaisen naisen kanssa. Silminnäkijöiden mukaan Roope saapui Helsingin Kalliossa sijaitsevaan Harjubaariin kahden tumman kaunottaren kanssa. 

– Roope antoi molemmille naisille pusuja kaljanjuonnin lomassa. Toista heistä Roope suuteli varsin intohimoisesti, Seiskalle kerrottiin. 

Lue juttu: Skandaalikuvat julki: Näin Roope Salminen imutteli vieraan tumman kaunottaren kanssa baarissa – katso!

Roope Salminen

Ettei pettäminen olisi jo tarpeeksi, Sara on joutunut kokemaan sen julkisuuden silmässä. 

– Eron jälkeen hän päätti päivittää Instagramiaan kehumalla vuolaasti minua, jotta saisi nostettua itsensä hyvään valoon hyvänä poikaystävänä, vaikka todellisuudessa hänen olisi pitänyt pyytää anteeksi julkista nöyryytystä, mitä olen hänen kanssaan joutunut lehtiotsikoissa kokemaan hänen känni- ja naisseikkailujen myötä. Olen myös joutunut lukemaan Jodelista hänen omia aloituksiaan parisuhteestamme, Sara kirjoittaa blogissaan. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »