fbq
Uutiset
03.01.2019 08:46
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Matti Matikainen
Roope Salminen lopetti Jodelin seuraamisen.
Roope Salminen avautuu rajusta ryöpytyksestään: Minua haukutaan kusipääksi oudosta syystä!
Uutiset
03.01.2019 08:46
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Matti Matikainen

Suosikkijuontaja Roope Salminen, 29, on saanut osansa Jodel-keskustelupalstalla, jonne kuka tahansa pystyy kirjoittamaan ihan mitä tahansa – jopa valheita. Etenkin julkkiksista käytävä keskustelu on pääsääntöisesti negatiivista. Jodelin keskustelut lähtivät aivan käsistä, kun Roope syyskuussa erosi ex-missi Sara Siepistä.

Lue myös: Sara Siepin ja Roope Salmisen sokkieron karut taustat: pettämiskierre rikkoi suhteen!

– Olen lukenut Jodelia viimeksi lokakuun lopussa, mutta olen päässyt siitä pahasta tavasta eroon. Ostin uuden puhelimen, enkä ole ladannut Jodelia kummittelemaan. Siihen turtuu, kun joka toinen keskustelu kertoo itsestä ja tulee lukeneeksi kaiken mahdollisen.

Lue myös: Roope Salmisen ja Sara Siepin eroskandaali paisuu: sukulaiset vaativat pettäjä-Roopea tilille!

Donitsifiasko

Jodelin keskusteluissa vilisee paljon valheellista tietoa, joka ylittää jopa kunnianloukkauksen rajan. Osa tarinoista pitää kuitenkin paikkansa.

– Siellä oli kerran keskustelu otsikolla "Ihme kusipää Roope". Tekstin mukaan olen "epäaito mielistelijä, joka kerran päätti tuoda teatteritreeneihin donitseja kaikille." Tämän takia kirjoittaja vihasi minua.

Lue myös: Sara Siepin Instagram-tili muuttui sotatantereeksi Roope Salmisen kommentoinnin myötä - Saralta yllättävä vastaus spekulointeihin: "Ei se mikään salaisuus ole ollutkaan!"

Roope kertoo, että tarina on totta. Hän vei vuosia sitten Kellariteatterin treeneihin donitseja, koska oli myöhästynyt edellisistä treeneistä.

– Seitsemän vuotta tämän jälkeen saan lukea, että tästä syystä olen kusipää. Minkäs teet, Roope nauraa.

Lue Roopen laaja haastattelu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!