fbq
Uutiset
24.05.2019 12:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & nelonen media
tis-iiro
Romanssi?! Temptation Island -Iiron kaunis seuralainen paljastui tyrmääväksi Miss Helsinki -finalistiksi: viettivät iltaa tiiviisti yhdessä – uudet kuvat!
Uutiset
24.05.2019 12:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & nelonen media

Temptation Island Suomi päättyy ensi viikolla. Viimeisessä jaksossa päästään seuraamaan Meijun ja Iiron iltanuotiota. Sen lisäksi kuullaan vastaus hiillostavaan kysymykseen: lähtevätkö he saarelta yhdessä vai erikseen. 

Ohjelma on kuvattu jo viime joulukuussa, mutta kilpailijoiden on suotavaa pitää parisuhdestatuksensa salassa aina viimeisen jakson esityspäivään asti.

Seiskan tarkkasilmäiset lukijat ovat kuitenkin bonganneet turkulaisen Iiron toistuvasti viehkeän vaaleaverikön kanssa. Seiska uutisoi torstaina, että Iiro oli bongattu blondin kanssa Turun jokirannasta viime viikon perjantaina.

Lue myös: Uusi rakas?! Temptation Island Suomi -Iiro talutti kaunista blondia – kuva!

Seiska on saanut selville, että kyseinen blondi on Miss Helsinki -kilpailun finaalissakin nähty Rebecca Reinikkala. Seiskan toinen lukija bongasi Iiron ja Rebeccan viime perjantaina yhdessä Turun Samppalinnasta.

Lue lisää: Temptation Island Suomen uhkea Meiju Koskela haaveilee kasvojenkohotuksesta: ”Nämä kaikki toimenpiteet minulle on tehty!”

iiro

- Kyse voi olla tietysti myös ystävyydestä, mutta Iiro ja Rebecca olivat kyllä läheisissä tunnelmissa Samppalinnassa, Seiskalle kerrotaan. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -Iiro myy komeaa osamaksumersua - autovero pystyssä: "Kolmisen kuukautta se on ollut mulla" 

iiro ja rebecca

- Illan aikana järjestyksenvalvoja kävi juttelemassa Iiron ja Rebeccan kanssa. He poistuivat ravintolasta pian sen jälkeen, baarikärpäset kertovat. 

Lue lisää:  Temptation Island Suomi -Iiro nautti vapusta Helsingissä – paparazzi iski välittömästi!

Iiro ja Rebecca bongattiin yhdessä jo vappuna, kun kaksikko viihtyi Helsingin Mattolaiturilla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olipahan vappu 🎈😸🤷🏼‍♀️🍸

Henkilön 𝐑𝐄𝐁𝐄𝐂𝐂𝐀 𝐑. (@rebeccristina) jakama julkaisu

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin! 

KATSO MYÖS TIS-JENNAN ILTAROVION UUSIN JAKSO - VIERAINA VILMA JA JUUSO!