Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Iiro nähtiin Turussa blondi kainalossa.

Uusi rakas?! Temptation Island Suomi -Iiro talutti kaunista blondia – kuva!

Temptation islandista tuttu Iiro bongattiin Turun jokirannasta kauniin blondin kanssa viime viikon perjantaina.

– He kävelivät jokirantaa pitkin lähekkäin aivan julkisesti. Olen nähnyt heidät yhdessä myös aiemmin, Turusta kerrotaan.

Iiro Turussa blondin kanssa.

Muhinoitia viettelysten saarella

Tällä kaudella Temptation Island Suomi -ohjelmassa on saatu ihmetellä tyttöystävänsä Meijun kanssa viettelysten saarelle lähteneen Iiron käytöstä. Mies on useasti vakuuttanut rakkauttaan, mutta samaan aikaan muhinoinut tummahiuksisen Janinan kanssa.

Iiro on myös ladellut ohjelmassa useita retostelevia kommentteja naisseikkailuistaan.

Lue lisää: Hyi, mitä törkyä! Temptation Island -Iiro retostelee Meiju-rakkaansa selän takana: ”Kesällä oli niin kiva painaa niitä vuonna -99 syntyneitä”

Törkykommentteja

Lisäksi Iiro on iskenyt silmänsä kesken kauden sinkkuna saarelle saapuneeseen Pauliinaan.

– Ei vittu se Pauliina oli mun makuun. Ei herran jumala. Jumalauta ois ollu kiva vi**u repii vi**uun ne farkkusortsit siitä. Vi**u se oli porno! Jumalauta oikeen semmonen, mä tiedän, ku se vi**u istuu siihen munan päälle, ni jumalauta mä tykkään siitä, Iiro hekumoi Pauliinasta ohjelmassa.

Lue lisää: Huhhuh, mitä törkykommentteja - TIS-Iiro ylitti lopullisesti hyvän maun rajat: ”Se v***u istuu siihen munan päälle, ni j*****ta mä tykkään siitä”

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Uhkea Meiju romahtaa täysin pettämisestä: "Mulla ei ole Iirolle enää mitään sanottavaa"

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Nelonen ja Seiskan lukija

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!