fbqRaskausonnea säteilevä Petra Gargano edusti vartaloa myötäilevässä asussa: Toivon pääseväni kokemaan sisaruutta äidin roolissa! | Seiska
Petra Gargano

Raskausonnea säteilevä Petra Gargano edusti vartaloa myötäilevässä asussa: Toivon pääseväni kokemaan sisaruutta äidin roolissa!

Uutiset | 19.09.2020 19:03

Tiktakista ja Vain elämää -sarjasta tuttu laulaja Petra Gargano, 35, odottaa parhaillaan toista lastaan. Hänen ensimmäinen lapsensa, pian seitsemönvuotias Noel saa vuoden vaihteessa pikkusiskon.

Petra

– Olen itse ainoa lapsi. Siksi halusin, että poikani saisi sisaruksen. Vähän itsekkäästi toivonkin, että pääsen kokemaan sisaruutta äidin roolissa, Petra kertoi Domakers Finlandin 20-vuotissyntymäpäivillä.

Lue myös: Petra Gargano avautuu raskaudestaan: ”On todella vaikeata tietää, mikä kaikki on normaalia ja mikä ei.” – lapsi syntyy tammikuussa 2021!

Houkuttelen nuoria mäkihyppyyn

Toni Nieminen

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen, 45, panostaa tällä hetkellä sekä lapsiinsa että töihinsä. Hän haluaa innostaa mäkihyppäämisestä kiinnostuneita nuoria.

– Olen lupautunut valmentamaan mäkihyppykoulussa, koska haluamme tarjota mahdollisuuden tutustua lajiin. Koen sen velvollisuutenani.

Lue myös: Tänään tv:ssä - Jethro Rostedt täräyttää suoran kysymyksen: "Onko sulla pulla uunissa Oulun suunnalla?" Näin Toni Nieminen vastasi - ja tämä on totuus!

Avaan leikkipuiston

Mikko Harju

Laulaja Mikko Harju, 29, rakastaa kotipaikkakuntansa Siikaisten luontoa. Hän aikoo osallistua siellä avattavan leikkipuiston toimintaan, sillä hän toimii puiston kummina.

– Menen esiintymään avajaisiin. Sinne tulevat laitteet on nimetty minun kappaleideni mukaan!

Kaipaan lapsenlastani

Kaj Kunnas

Urheilutoimittaja Kaj Kunnas, 57, ei ole nähnyt lapsenlastaan joulun jälkeen.

– Tyttäreni Emmi ja hänen pian yksivuotias lapsensa asuvat Kanadassa. Kohta esikoinen jo kävelee, mutta meitä isovanhempina harmittaa, ettemme ole päässeet näkemään toisiamme kuin videopuhelujen kautta. Silti etäpappana oleminen on toiminut loistavasti!

Lue myös: Etäpappa Kaj Kunnas on tyttärenpojalleen ”grand-pére” – ”Onneksi löytyy viestimet yhteydenpitoon!”

Ikävöin koiraani!

Rosanna Kulju

Niko Ranta-ahoon yhdistetty missikaunotar Rosanna Kulju, 29, ikävöi lemmikkikoiraansa. Koira on tällä hetkellä missin äidin luona pohjoisessa.

– He asuvat Ruotsin puolella, joten en ole päässyt käymään siellä. Onneksi koiralla on hyvät oltavat ja isot pihamaat, joilla temmeltää, sillä ajattelen sen parasta.

Lue myös: Salakuva julki! Kuuma romanssi roihuaa yhä - missi-Rosanna jälleen Niko Ranta-aholla yökylässä?

Haluan asettua aloilleni!

Markus Pöyhönen

Ex-pikajuoksija Markus Pöyhösen, 41, sai hiljattain diagnoosin polvien nivelrikosta. Se pisti hänet miettimään syvällisemmin suhdeasioitaan.

– Harjoittelut on nyt harjoiteltu ja haluaisin panostaa tasapainoiseen suhteeseen. Tähän ikään mennessä tiedän jo suunnilleen, millaisen ihmisen kanssa haluan viettää aikaa.

Lue myös: Pelijuontaja ja laulajakaunotar! Selviytyjät-tähti Markus Pöyhösellä riittää julkkisrakkaita!

Juhlin 50-vuotispäiviäni!

Anna Hanski

Iskelmälaulaja Anna Hanski, 50, täytti kuun alussa pyöreitä vuosia. Hän juhli synttäreitään yhdessä ison perheensä kanssa.

– Ihana sattuma, että kakussa oli samoja kukkia kuin mitä minulla oli jo valmiiksi kotona maljakossa. Tein myös ruokaa koko perheelle. Sain lahjaksi nämä upeat korvakorut, Anna esitteli.

Uunikala itketti!

Kaisa Liski

Viime kuussa ravintolan emännäksi ryhtynyt Kaisa Liski, 52, on iloisesti yllättynyt lounasruokailijoiden määrästä sekä saamastaan palautteesta.

– Eräät kävijät kertoivat, että halaisivat jos vain pystyisivät. Yhtenä päivänä kun tein dijon-smetana-uunikalaa, asiakas kertoi, että häntä rupesi ihan itkettämään!

Teksti:Henryk Björkström ja Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!