Uutiset

Etäpappa Kaj Kunnas on tyttärenpojalleen ”grand-pére” – ”Onneksi löytyy viestimet yhteydenpitoon!”

01.07.2020 18:03

Pitkän linjan urheilutoimittaja Kaj Kunnas, 57, sai vuodenvaihteessa lapsenlapsen.

Kaitsu on käynyt kertaalleen katsomassa Kanadassa asuvan Emmi-tyttärensä poikavauvaa. Marraskuun lopussa syntynyt pikkumies on kuulemma tomera tapaus.

Lue myös: Elämä näytti Kaj Kunnakselle kahdet kasvonsa: ”Viimeisin vuosi on urheilutermein tasan 1–1”

– Hän on sellainen vikkelä Vili Vilperi. Ja kun ranskankielisessä Kanadassa asuvat, niin minustakin saattaa tulla papan tai vaarin sijaan grand-pére, Kaitsu naurahtaa.

– Onhan tämä etäpappailu helpompaa nyt kuin vaikkapa 1950-luvulla. Onneksi uudessa ja globaalissa maailmassa löytyy kaikenlaiset viestimet yhteydenpitoon.

Lue myös: Aivoinfarktista toipunut Kaj Kunnas: En ole enää konekivääripuhuja!

Kaitsun Emmi-tytär asuu perheineen Kanadassa. – Sielläkin ollaan oltu etätöissä. Perhe on saanut viettää aikaa saman katon alla, joten on tässä koronassa ollut hyviäkin puolia.
Kaitsun Emmi-tytär asuu perheineen Kanadassa. – Sielläkin ollaan oltu etätöissä. Perhe on saanut viettää aikaa saman katon alla, joten on tässä koronassa ollut hyviäkin puolia.

Kovia nimiä kirjaprojektissa

Kaj Kunnas kirjoittaa parhaillaan jatko-osaa vuonna 2017 ilmestyneelle Kohtaaminen-kirjalleen. Tulevaan opukseen on jo haastateltu aituritähti Annimari Korte, oikeushammaslääkäri ja kriisiguru Helena Ranta, Saksan jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Toni Söderholm, sellisti Jussi Makkonen sekä taidemaalari Johanna Oras.

Lue myös: Vaimo otti erävoiton syövästä! Kaj Kunnas rankkojen kokemusten jälkeen: Helpottunut ja kiitollinen olo!

– Myös Jari Sarasvuo, Markku Kanerva, Irja Askola, JVG, Arman Alizad ja Tuomas Holopainen ovat lupautuneet mukaan, Kaitsu kehaisee.

– Ihmisten kohtaaminen on aina antoisaa. Siinä oppii aina itsekin jotain, kun oivaltaa, että ahaa, hän on oivaltanut tuon asian noin ja noin.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!