Katso kuva!
Rosanna ja Niko

Salakuva julki! Kuuma romanssi roihuaa yhä - missi-Rosanna jälleen Niko Ranta-aholla yökylässä?

Uutiset | 15.09.2020 14:01

Seiskalle on sadellut heinäkuun lopusta asti vinkkejä, että Katiska-vyyhdin toinen päätekijä, liikemies Niko Ranta-aho, 32, ja vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kulju, 29, viihtyvät yhdessä. Lemmenparin tiedetään viihtyvän toistensa seurassa hyvin, sillä sporttinen Rosanna on vienyt Nikoa muun muassa lenkille.

Lue myös: Pussailua ja romanttista lenkkeilyä! Kohurikollinen Niko Ranta-aho viihtyy Rosanna Kuljun seurassa

Niko vietti viime viikon Espanjassa ilman Rosannaa, ja monet ehtivät jo epäillä, että parin välit ovat viilentyneet. Tiistaiaamuna tarkkasilmäiset Seiskan lukijat kuitenkin huomasivat, että Rosanna oli aamuvarhaisella jälleen Ranta-ahon asunnon liepeillä.

Seiskan paparazzi sattui olemaan aamukahvilla Helsingin Korkeavuorenkadulla, joten Rosannan aamuinen kotimatka ikuistui kameran muistikortille. 

Lue myös: Rosanna Kulju ilmoitti luopuvansa alkoholista - aloittaa terveelliset elämäntavat: ”Tämä on haastavaa, koska lasi viiniä on tuttu näky kädessäni!” 

Kaunotar köpötteli iloisen oloisena kotiaan kohti kännykkäänsä samalla vilkuillen.

Katsika-vyyhdin käsittely jatkuu Helsingin käräjäoikeudessa tänään. Oikeudessa kuullaan Ruisrock-viikonlopun tapahtumista. Oikeudessa on paikalla myös Nikon ex-rakas Sofia Belórf.

Lue myös: Seiskan paparazzi huomasi missikaunotar Rosanna Kuljun poistumasta Niko Ranta-ahon asunnolta: ”Mä en halua kommentoida tätä mitenkään…” 

Nikolta ja Rosannalta on kysytty suhteesta, mutta pari ei ole halunnut kommentoida asiaa Seiskalle.

Paparazzikuva!

Rosanna

LISÄÄ JULKKISBONGAUKSIA SEISKAN PAPARAZZIN INSTAGRAM-TILILLÄ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seiskan paparazzi Panu Hörkkö (@panuhorkko) on

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus, Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!