Juno jätti vuokrat maksamatta.

Räppäri Juno pahoissa rahaongelmissa: jätti vuokrat maksamatta, ulosotossa tuhansia euroja!

28.07.2017 05:43

Seiska uutisoi viime syksynä kohuräppäri Jon ”Juno” Korhosen, 30, vuokrarästeistä. Juno oli vuokrannut helsinkiläiseltä mieheltä studioasunnon Kalliosta. Vuokrat kuitenkin jäivät maksamatta, ja räppärin vuokrasopimus purettiin. Pois muuttaessaan Juno jätti asunnon siivottomaan kuntoon.

Yök, mikä vessanpönttö - kaikki kuvat räppäri Junon vuokra-asuntoläävästä!

Helsingin ulosottoviraston 19. heinäkuuta päivätystä ulosottotodistuksesta selviää, että räppäri on jälleen jättänyt vuokriaan maksamatta, ja ne ovat päätyneet ulosottoon.

Toista tonnia maksamatta

Tällä kertaa vuokrasaatavien hakijana on Helsingin kaupungin asunnot Oy. Yhtiö on kokonaan Helsingin kaupungin omistama. Sen tehtävänä on hallinnoida kaupungin vuokrataloja.

Junon uskomaton selitys karmeaan kuntoon jätetylle asunnolle: Meillä kävi siivooja!

Junon vuokrarästit ovat tulleet vireille ulosottovirastossa huhtikuun puolivälissä. Perittävä rahasumma on 1 136,32 euroa. Ulosottorekisterin perusteella sama yhtiö on myös karhunnut Junolta ulosoton kautta viime vuoden toukokuusta lähtien yli 2 500 euron summaa.

Useita rästejä

Ulosottorekisteristä näkyy myös, että Juno hoitaa talousasioitaan muutenkin varsin välinpitämättömästi. Isoja ja pieniä velkamerkintöjä on useita. Maksamatta on muun muassa elatusapuja 7 800 euroa, jäännösveroja 1 267 euroa, useita pysäköintivirhemaksuja ja pari joukkoliikenteen tarkastusmaksua.

Taloussotkujen lisäksi Junolla on tilillään tuomioita rattijuopumuksesta ja huumerikoksesta.

Seksipommi-Cheyenne paljastaa totuuden suhteestaan Junoon: Suhteemme oli intiimi!

Kohuräppäri on ollut esillä myös naissotkujensa takia. Junon kanssa naimisissa ollut laulaja Janna Hurmerinta, 35, jätti eropaperit käräjäoikeuteen, kun Seiska paljasti vuoden 2016 alussa Junon pettäneen häntä kohukaunotar Cheyenne Järvisen, 22, kanssa.

Teksti: Kalle Väistö
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!