Uutiset

Junon uskomaton selitys karmeaan kuntoon jätetylle asunnolle: Meillä kävi siivooja!

03.10.2016 18:18

Räppäri Juno oli viime viikolla jälleen otsikoissa. Seiska kertoi, että Juno oli jättänyt vuokria maksamatta ja kaiken lisäksi jättänyt asunnon sikolättikuntoon.

Helsinkiläinen mies vuokrasi räppäri Jon ”Juno” Korhoselle studioasunnon Helsingin Kalliosta vuoden 2014 alussa. Asunto oli miehellä itsellään vuokralla, joten hän teki Junosta jälleenvuokralaisen.

Pian vuokraamisen jälkeen Junolla alkoi olla ongelmia vuokranmaksun kanssa.

– Juno maksoi ensimmäisen vuokran sovitusti taloyhtiölle, mutta sitten alkoivat ongelmat. Hän makseli pikkusummia, ja sitten ei taas tullutkaan rahaa pitkään aikaan, mies kertoo Seiskalle.

Lopulta taloyhtiö kyllästyi maksuvaikeuksiin ja purki vuokrasopimuksen.

 

Lattioilla tahmaista eritettä

Helsinkiläismies käski Junon pakata kamansa. Juno jätti asunnon keväällä 2015, kun hän muutti yhteen laulaja Janna Hurmerinnan kanssa.

Junon poistuttua mies meni tarkastamaan asunnon kuntoa. Edessä oli järkytys.

– Asunto oli aivan ruokottomassa kunnossa ja paikkoja oli hajotettu. Yhden huoneen seinään oli maalattu iso ja hämmentävä maalaus.

– Vessanpönttö näytti siltä, ettei sitä oltu kertaakaan pesty. Kylpyhuoneen lattiat olivat tahmaisen eritteen peitossa ja koko asunto haisi järkyttävältä.

 

"En usko, että on ollut erityisen sotkuista"

Seiska kysyi asunnon kuntoa Junolta Pahan kukat -elokuvan lehdistötilaisuudessa.

– Meillä on ollut silloin firman toimisto Kalliossa. En usko, että siellä on ollut mitenkään erityisen sotkuista, koska meillä kävi siellä siivooja, Juno kommentoi.

Löydät kaikki kuvat asunnosta uudesta Seiskasta!

TEKSTI PANU HÖRKKÖ JA PIA LINDROOS

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!