Vain Seiskassa!
Simo Silmu

Yölintu-yhtyeen Simo Silmu ja Päivi-rakas juhlivat häitä ruotsinlaivalla: morsian vei Yölintu-tähden nukkumaan kesken illan – salakuvat

Uutiset | 06.06.2017 18:30

Jos parisuhdeopuksia on noudattaminen, ei Yölintu-yhtyeen Simo Silmun, 39, ja Päivi Räisäsen, 41, suhteen alku mennyt aivan niin kuin oppikirjoissa.

Simolla ja Päivillä on taustalla pitkä, lähes 20 vuotta kestänyt ystävyyssuhde. Pari vuotta sitten ystävykset huomasivat kuitenkin rakkauden liekit rinnassaan ja suhde alkoi, vaikka molemmat olivat tahoillaan vielä suhteessa.

Simo Silmun avioliitto Piia-vaimonsa kanssa ajautui karille, ja lopullinen avioero vietiin käräjäoikeuteen vuonna 2015. Pari ehti olla kolme vuotta naimisissa, ja heillä on yhteinen poika.

Vihkiminen maistraatissa

Päivi ja Simo sinetöivät suhteensa perjantaina (19.5.) maistraatissa Porissa. Vihkimisen jälkeen hääseurue meni ruokailemaan, jonka jälkeen iltaohjelmasta vastasi pääasiassa vihkiparin lähipiiri.

Juhlapaikaksi ei valikoitunut kuitenkaan perinteinen suomalainen järvimaisema tanssilavoineen, vaan järven tilalla toimi keväinen Itämeri ja siellä lipuva Baltic Princess -risteilyalus. Perjantai-iltana Turun satamassa terminaalin ryhmämatkojen lähtöselvitysluukulla pisti silmään myös vasta vihitty pariskunta. 

Simo Silmu

Simo veti karaokea

Hääseurue lyöttäytyi baaritiskin nurkille nauttimaan alkoholivirvokkeista ja hyvästä seurasta. Pian lavalla nähtiinkin hääseurueesta tuttu kasvo juontamassa vihkiparia tanssilattialle häävalssin merkeissä. Simo ja Päivi ehtivät hetken tanssia intiimisti, kunnes seurueesta asteli lavalle myös morsiamen läheiset sukulaiset. Kohta tanssilattia olikin ammuttu täyteen.

Kirsikkana kakun päällä viimeisen karaokeduon tuli laulamaan itse sulhanen tuttavansa kanssa, joka oli esittänyt parille myös häävalssin. Sulhasessa oli tässä vaiheessa huomattavissa väsymyksen merkkejä, silti iskelmätähden ääni soi Simon ominaisin piirtein.

Pariskunta tanssi häävalssin hyvin avoimesti Tallink Baltic Princess -risteilijän karaokebaarissa. Pitkästä päivästä ja nautituista alkoholijuomista huolimatta parin tanssi sujui herkästi ja intiimisti.

Simo Silmu

Puolitaöin hyttiin

Simo ja Päivi tilasivat baaritiskillä oluttuopin sijaan vesipullon. Tuore aviopari nautti vielä laivan kahviossa tuopit olutta, kunnes he kävelivät kaulakkain pois. Kello ei ollut lyönyt tässä vaiheessa kuin vähän yli puolenyön.

Ei mennyt kauan, kun morsian palasi kahvilaan, missä istui myös hääseuruetta. Tiskiltä tarttui mukaan, mitäpä muutakaan kuin kaksi pulloa vettä ja pientä purtavaa.

– Täytyy myöntää, että nyt väsyttää, morsian huikkasi hääseurueelle.

Epäselväksi kuitenkin jäi, jatkuivatko bileet hytissä vai veikö uni voiton.

Simo Silmu
Simo ja Päivi poistuivat laivan karaokebaarista varsin läheisissä tunnelmissa.
 
Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:SEISKAN TOIMITUS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!