fbq
Uutiset
05.10.2019 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Maisa Torpan salasuhde paljastui.
Maisa Torpan salarakkaan ex-puoliso kävi suhdesotkua läpi kohukaunottaren kanssa: ”Laitoin Maisalle viestin ja ihmettelin hänen toimintaansa!”
Uutiset
05.10.2019 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska paljasti viime viikolla, että rallikuski Jari-Matti Latvalan kohukihlattu Maisa Torppa on elänyt keväästä lähtien erikoista kaksoiselämää. Maisa on nimittäin kaikessa hiljaisuudessa seurustellut Jari-Matin ohella erään tunnetun it-johtajan kanssa.

Lue myös: Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!

Maisa oli pahoillaan

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisa tapasi it-pomon ensimmäisen kerran keväällä Lapin-reissulla. Matkan jälkeen kaksikko vietti yhteistä aikaa Helsingissä.

Seiska tavoitti it-pomon ex-avopuolison, joka kertoo seuranneensa surullisena uutisointia.

– Arvasin heti, ettei miehelläni ollut puhtaat jauhot pussissa, kun hän ei soittanut hyvää yötä tai kysellyt kuulumisiani. Kuulin taustalta Maisan äänen, mutta en vielä silloin tiennyt, kuka hän oli.

Seiskan paparazzi ikuisti Maisan, kun tämä hyppäsi aamulla it-pomon kyytiin. Maisa on ollut miehen luona lukuisia kertoja.
Seiskan paparazzi ikuisti Maisan, kun tämä hyppäsi aamulla it-pomon kyytiin. Maisa on ollut miehen luona lukuisia kertoja.

 

Lue myös: Maisa Torpan it-rakkaan ex-puolison raju tilitys: Salasuhde rikkoi perheemme!

It-pomo myönsi pian, että kuvioissa oli toinen nainen. Naisen henkilöllisyyden hän kuitenkin piti avovaimoltaan salassa.

– Erosimme heti, ja muutin pian kodistamme. Muutaman viikon päästä ex-mieheni kertoi minulle, että nainen oli Maisa.

– Laitoin Maisalle viestin ja ihmettelin hänen toimintaansa, koska luulin, että hän on Jari-Matin kanssa onnellisesti yhdessä.

– Puhuin myös Maisan kanssa puhelimessa, ja kävimme tilannetta läpi. Hän vaikutti siltä, että oli aidosti pahoillaan tapahtuneesta, ex-avopuoliso kuvaa hämmentävää tilannetta.

Lue myös: ”Kuulin taustalta Maisan äänen!” Näin Maisa Torpan salasuhde selvisi it-rakkaan avopuolisolle!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »