Hyppää pääsisältöön
Heikki Koskelosta tehtiin rikosilmoitus.

Raju riita ravintolan edustalla! Clara-rakas teki laulaja Heikki Koskelosta rikosilmoituksen – näin epäilty pahoinpitely tapahtui!

Tangolaulaja Heikki Koskelon, 36, puoliso, tanssinopettaja Clara Blomqvist kertoi vuoden alussa Facebook-sivuillaan, että hänet on pahoinpidelty kotonaan.

Lue lisää: Clara-rakas hakattiin kotona – tangotähti Heikki Koskelosta rikosilmoitus!

– Moni ajattelee, että olen syntynyt kultalusikka suussa ja elämäni on pelkkää ruusuilla tanssimista. Voin kertoa, että se on kaikkea muuta.

– Kun herään siihen, että mut hakataan sänkyyn ja hoet, että ota kassakaapista rahat ja lähde, kun tiedät, että lapset on seinän takana, edesmenneen tanssikouluyrittäjä Åke Blomqvistin tytär kirjoitti Facebook-sivuilleen tammikuussa.

Lähipiiristä vahvistetaan, että Clara on tehnyt tapaukseen liittyen rikosilmoituksen Heikistä. Seiska tavoitti Claran, joka vahvistaa asian.

Lue lisää: Tangolaulaja Heikki Koskelosta rikosilmoituksen tehnyt Clara-puoliso pelkää henkensä edestä: ”Minut hakattiin omaan sänkyyni!”

Soitto poliisille

Claran tekemästä rikosilmoituksesta selviää, että epäilty pahoinpitely on tapahtunut 12. tammikuuta. Hän on soittanut poliisille heti välikohtauksen jälkeen kello 6.19.

Clara ja Heikki olivat olleet aiemmin samana iltana juhlimassa helsinkiläisessä Kaarle XII -ravintolassa. He ajautuivat baari-illan päätteeksi rajuun riitaan ravintolan edustalla. Sivulliset joutuivat puuttumaan pariskunnan riitelyyn.

Seiska sai jo tuolloin useita vinkkejä riidasta, mutta Clara ei halunnut tuolloin kommentoida tapahtunutta. Silminnäkijät kertoivat Claran juosseen itkuisena taksiin. Tapaus on kirjattu myös rikosilmoitukseen.

Riita on jatkunut myöhemmin samana yönä Claran Helsingin-asunnolla. Välikohtauksen jälkeen Heikki ja Clara ovat kuitenkin jatkaneet suhdetta.

Heikki Koskelo: Tiedän rikosilmoituksesta!

Seiska tavoitti vähäsanaisen Heikki Koskelon kommentoimaan rikosilmoitukseen johtaneita tapahtumia.

– Tiedän, että asiaan liittyen on tehty rikosilmoitus. En halua ottaa siihen kantaa, Heikki Koskelo kommentoi Seiskalle.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!