Clara-rakas teki Heikki Koskelosta rikosilmoituksen.

Tangolaulaja Heikki Koskelosta rikosilmoituksen tehnyt Clara-puoliso pelkää henkensä edestä: ”Minut hakattiin omaan sänkyyni!”

15.03.2019 06:09

Tangosuosikki Heikki Koskelon, 36, puoliso, tanssinopettaja Clara Blomqvist kertoi vuoden alussa Facebook-sivuillaan, että hänet on pahoinpidelty kotonaan.

– Kun herään siihen, että mut hakataan sänkyyn ja hoet, että ota kassakaapista rahat ja lähde, kun tiedät, että lapset on seinän takana, edesmenneen tanssikouluyrittäjä Åke Blomqvistin tytär kirjoitti Facebook-sivuilleen tammikuussa.

Lähipiiristä vahvistetaan, että Clara on tehnyt tapaukseen liittyen rikosilmoituksen Heikistä. Seiska tavoitti Claran, joka vahvistaa asian.

Lue lisää: Clara-rakas hakattiin kotona – tangotähti Heikki Koskelosta rikosilmoitus!

– Olen käynyt poliisikuulusteluissa, ja pitää paikkaansa, että olen tehnyt useita rikosilmoituksia. Pelkään henkeni puolesta, joten en siksi halua kommentoida asiaa yhtään enempää, Clara sanoo ja päättää puhelun.

Claran tekemästä rikosilmoituksesta selviää, että epäilty pahoinpitely on tapahtunut 12. tammikuuta. Hän on soittanut poliisille heti välikohtauksen jälkeen kello 6.19.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!