Uutiset
Katso kuvat!

Tällainen on Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin uusi hulppea asunto – ulkokuvat!

10.08.2020 06:39

Seiskan paparazzi todisti aitiopaikalta, kun liikemies Stefan Thermanin, 34 ja somevaikuttaja Sofia Belórfin, 30, vanha asunto tyhjennettiin Helsingin Eiranrannassa.

Pariskuntaa ei muuttotalkoissa nähty, vaan he olivat palkanneet muuttofirman hoitamaan raskaamman osan muutosta. Muuttokuorma vietiin Espooseen noin 30 minuutin ajomatkan päähän Helsingin keskustasta. Uusi koti on entisessä hotelli- ja kongressikeskuksessa, jonka tilat on muutettu asunnoiksi. Lemmenpesä on hotellin entinen sauna- ja kylpyläkompleksi.

koti

Stefun ja Sofian uudessa kämpässä on hulppeat tilat kahdelle asukkaalle. Asunnon 280 neliössä on neljä makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, pukuhuone, sauna, vessa ja tilava terassi.

Tilaa on remontoitu lattiasta kattoon pariskunnan ylelliseen tyyliin sopivaksi, ja työt ovat vielä hieman kesken. Seiskan tietojen mukaan Sofia ja Stefu viettävät parhaillaan aikaa Hangossa, kunnes remontti valmistuu.

koti

Parilla on kuitenkin totuttelemista tuoreen tukikohdan rauhallisuuteen. Lähikortteleista ei löydy trendikahviloita, muotiliikkeitä tai luksusravintoloita, vaan kyseessä on klassinen nukkumalähiö. Kuvaavaa on, että aivan Stefun ja Sofian naapurustossa on palvelutalo.

Stefun johtama ST Capitals Oy omistaa yhdessä toisen yrityksen kanssa koko asunto-osakeyhtiön. Kiinteistökehitykseen erikoistunut firma on saanut myytyä lähes kaikki asunnot.

koti

Yrityksellä on lukuisia muitakin kiinteistöprojekteja muun muassa Turussa ja Helsingissä. Yhtiön liikevaihto pyörii neljän miljoonan euron tietämillä, ja se teki viime vuonna voittoa 680 000 euroa.

Lue myös: Stefan Therman Helsingin yössä ilman Sofia Belórfia – portsari ei päästänyt ravintolaan!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Olli Suominen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!